Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONA] [PROPOZYCJA] ONLY DD2 - Usunąć punkt regulaminu.

BOA DUPCZYCIEL

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Proponuje usunąć ten punkt z regulaminu DD2 3.5. Podważać decyzji ADMINA (Co ma robić i jak to ma robić). Co to za punkt regulaminu, to już nic nie można powiedzieć adminowi bo jakiś adminek czuje się lepszy od innych i uważa się za boga serwera będąć nikim tak naprawdę, każdy ma prawo powiedzieć coś od siebie i tyle wolność słowa, jak adminek jeden z drugim mają małe ego i muszą sobie podbijać je na DD2 i dawać bany z dupy to niech się stąd usunął bo są tylko pośmiewiskiem :) 

@ CwaniaczeK  Po 1 to naucz się ortografii, po 2 co z tego że ktoś ci powie prawdę, masz tak małe ego że cię to wielki adminie zaboli? Piszesz że mam problem tak mam, bo jesteście tak ujowi że nawet głupiego ip nie potraficie sprawdzić, dodatkowo pokaż mi gdzie ja napisałem coś o nadużywaniu xD A i najlepsze  "pamiętaj my nie mamy debili wśród szeregów" po czym wbijam bansa patrze twoje bany a tam coś takiego https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=1349 https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=1608

Nie podważaj mojego zdania bo jestem wielki pan admin który nic nie umie i jak coś powiesz jako gracz że ban za długi to moje małe ego da ci bana xDDDD

@ CwaniaczeK  Oj chyba psycha siadła widzę czyżby kolejny gagatek? xD Dlaczego obrażasz gracza będąc osobą funkcyjną? Jakbym pełnił to bym ci pokazał jak to się robi, może byś się nauczył, dodatkowo jak mogę być pusty skoro wiem więcej niż ty? :blablabla:

Dlaczego łamiesz regulamin posiadając inny nick na forum i na serwerze? xD

@ Mr.Alban  @ Opiekun CS 1.6 ONLY DD2Chyba macie kolejnego niezrównoważonego admina, jak to tak osoba funkcyjna do gracza? :xdd:

Edytowane przez BOA DUPCZYCIEL
  • Lubię to! 2
  • Super 1
  • xD 2
  • Dislike 2
  • Strefowicz

Nie ma takiej możliwości jestem całkowicie na NIE gdyż zbyt wielu graczy chce nam nażucić swoje zdanie bo banie jakim nadajemy a nie będziemy się z takimi delikwentami kłócić propozycja do kosza 

@ BOA ja widzę że to ty masz jakiś problem do adminów o bany pamiętaj my nie mamy debili wśród szeregów i po pierwsze nie widzę w bansie aby ktoś nadużywał tego bana ... skończ wymyślać ....

@ BOA powiem ci tak jesteś tak pusty jak twoja pusta zakuta łeb i twoje wypociny .... XD Kim ty jesteś człowieczku abyś ty mnie oceniał ... nie pełnisz tutaj żadnej z funkcji na forum jesteś zwykłym szarym człowieczkiem a masz najwięcej do powiedzenia... XD zabierz te swoje puste wypociny i żale ... i wypłacz się w poduszkę XD  powiedziałem że cię poprę jak byś poszedł na admina chyba jednak bym z uja spadł jeśli bym to zrobił ... 

@ BOA jak byś mieszkał 15 lat w DE posługiwał się praktycznie językiem niemieckim na codzień i mało rozmawiał po Polsku i pisał też byś się gubił w ortografi czasami ale co taki zakuty łeb jak ty może o tym wiedzieć tyle mam na twój temat do powiedzenia elo 

Edytowane przez CwaniaczeK
MR.ALBAN
MR.ALBAN,

3.5 Zakazane jest prowokowanie innych Użytkowników, wszczynanie kłótni.

3.9 Sprawy prywatne, dyskusje i spory między użytkownikami należy rozwiązywać w prywatnej wiadomości pamiętając o kulturze.

• Ha ha 1
  • xD 2

• Junior Admin
Junior Admin

PROPOZYCJA ODRZUCONA.png

• Super 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]