Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2025 (edytowane) Proponuje usunąć ten punkt z regulaminu DD2 3.5. Podważać decyzji ADMINA (Co ma robić i jak to ma robić). Co to za punkt regulaminu, to już nic nie można powiedzieć adminowi bo jakiś adminek czuje się lepszy od innych i uważa się za boga serwera będąć nikim tak naprawdę, każdy ma prawo powiedzieć coś od siebie i tyle wolność słowa, jak adminek jeden z drugim mają małe ego i muszą sobie podbijać je na DD2 i dawać bany z dupy to niech się stąd usunął bo są tylko pośmiewiskiem @ CwaniaczeK Po 1 to naucz się ortografii, po 2 co z tego że ktoś ci powie prawdę, masz tak małe ego że cię to wielki adminie zaboli? Piszesz że mam problem tak mam, bo jesteście tak ujowi że nawet głupiego ip nie potraficie sprawdzić, dodatkowo pokaż mi gdzie ja napisałem coś o nadużywaniu xD A i najlepsze "pamiętaj my nie mamy debili wśród szeregów" po czym wbijam bansa patrze twoje bany a tam coś takiego https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=1349 https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=1608 Nie podważaj mojego zdania bo jestem wielki pan admin który nic nie umie i jak coś powiesz jako gracz że ban za długi to moje małe ego da ci bana xDDDD @ CwaniaczeK Oj chyba psycha siadła widzę czyżby kolejny gagatek? xD Dlaczego obrażasz gracza będąc osobą funkcyjną? Jakbym pełnił to bym ci pokazał jak to się robi, może byś się nauczył, dodatkowo jak mogę być pusty skoro wiem więcej niż ty? Dlaczego łamiesz regulamin posiadając inny nick na forum i na serwerze? xD @ Mr.Alban @ Opiekun CS 1.6 ONLY DD2Chyba macie kolejnego niezrównoważonego admina, jak to tak osoba funkcyjna do gracza? Edytowane 20 Sierpnia 2025 przez BOA DUPCZYCIEL 2 1 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kuba555 Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Popieram. Liściować takich adminów 1 Odnośnik do komentarza
Strefowicz CwaniaczeK Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2025 (edytowane) Nie ma takiej możliwości jestem całkowicie na NIE gdyż zbyt wielu graczy chce nam nażucić swoje zdanie bo banie jakim nadajemy a nie będziemy się z takimi delikwentami kłócić propozycja do kosza @ BOA ja widzę że to ty masz jakiś problem do adminów o bany pamiętaj my nie mamy debili wśród szeregów i po pierwsze nie widzę w bansie aby ktoś nadużywał tego bana ... skończ wymyślać .... @ BOA powiem ci tak jesteś tak pusty jak twoja pusta zakuta łeb i twoje wypociny .... XD Kim ty jesteś człowieczku abyś ty mnie oceniał ... nie pełnisz tutaj żadnej z funkcji na forum jesteś zwykłym szarym człowieczkiem a masz najwięcej do powiedzenia... XD zabierz te swoje puste wypociny i żale ... i wypłacz się w poduszkę XD powiedziałem że cię poprę jak byś poszedł na admina chyba jednak bym z uja spadł jeśli bym to zrobił ... @ BOA jak byś mieszkał 15 lat w DE posługiwał się praktycznie językiem niemieckim na codzień i mało rozmawiał po Polsku i pisał też byś się gubił w ortografi czasami ale co taki zakuty łeb jak ty może o tym wiedzieć tyle mam na twój temat do powiedzenia elo Edytowane 20 Sierpnia 2025 przez CwaniaczeK MR.ALBAN, 20 Sierpnia 2025 3.5 Zakazane jest prowokowanie innych Użytkowników, wszczynanie kłótni. 3.9 Sprawy prywatne, dyskusje i spory między użytkownikami należy rozwiązywać w prywatnej wiadomości pamiętając o kulturze. 1 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Podpunkt został zmieniony. Ale usunięty nie będzie. https://strefaskilla.pl/topic/27851-dd2-1-regulamin/#comment-477721 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2025 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi