Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[NIEZBANOWANY] [ZGŁOSZENIE] CS 1.6 - SZWEDZKI MOVEMENT

Lazzar666

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick podejrzanego: ARCHON SZTANGA
Serwer: Only DD2
SteamID/IP: STEAM_0:0:753204757
Data i godzina: brak
Dowody (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): (usunięty link)
Podejrzane momenty, rozpiska: Witam ogółem niema co się za bardzo rozpisywać. Gościu gra na serwerze gdzie serwer niema zabezpieczenia co daje mu wiadomo możliwość grania na wspomagaczach. U góry jest link który udowadnia iż dany gracz pomaga sobie niedozwolonym skryptem. Ogółem to, że został złapany na gorącym uczynku tłumaczy sobie tym iż na serwerach hnsa tak się gra xDDDDD Idzie wiele rzeczy zrozumiemieć lecz jeśli z automatu ktoś zostaje zbanowany po wejściu na serwer to chyba nie bierze się to stąd iż gra tak sobie banuje. Zresztą wystarczy wkleić sobie STEAM ID do wujka google i tam też pokazuje że miał już do czynienia z podobnymi banami ps. "nie będę tutaj spamował bo jest tego sporo". Jeśli chodzi oto, że niema demka czy jakiś ss'ów to u góry w linku widać że dany gracz nie pogrywa czysto. Z góry pozdrawiam i Prosiłbym o PERMA dla tego gracza z brakiem możliwości UB dziękuję ;-)

Edytowane przez JanuszHD
usunięcie linku do innej sieci
  • Użytkownik

Nie jestem po żadnej ze stron, ale tak dla mnie podkusiło aby przestudiować sobie historie tego archonka i aż śmiechłem pod nosem, czy to coś pomoże w sprawie czy nie, to już będzie należeć decyzja do Was.image.thumb.png.265d8f919a7d9bdf81ad23245a5979ce.png

• Lubię to! 2
  • Użytkownik

Brak dowodów w zgłoszeniu pochodzących z naszego serwera = brak możliwości nałożenia bana.
Link do innej sieci serwów został usunięty, aczkolwiek dorzuciłem go sobie do piekarnika dla uwagi.

Zapraszam ponownie z demkiem z POVa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]