Użytkownik Lazzar666 Opublikowano 22 Sierpnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2025 (edytowane) Nick podejrzanego: ARCHON SZTANGA Serwer: Only DD2 SteamID/IP: STEAM_0:0:753204757 Data i godzina: brak Dowody (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): (usunięty link) Podejrzane momenty, rozpiska: Witam ogółem niema co się za bardzo rozpisywać. Gościu gra na serwerze gdzie serwer niema zabezpieczenia co daje mu wiadomo możliwość grania na wspomagaczach. U góry jest link który udowadnia iż dany gracz pomaga sobie niedozwolonym skryptem. Ogółem to, że został złapany na gorącym uczynku tłumaczy sobie tym iż na serwerach hnsa tak się gra xDDDDD Idzie wiele rzeczy zrozumiemieć lecz jeśli z automatu ktoś zostaje zbanowany po wejściu na serwer to chyba nie bierze się to stąd iż gra tak sobie banuje. Zresztą wystarczy wkleić sobie STEAM ID do wujka google i tam też pokazuje że miał już do czynienia z podobnymi banami ps. "nie będę tutaj spamował bo jest tego sporo". Jeśli chodzi oto, że niema demka czy jakiś ss'ów to u góry w linku widać że dany gracz nie pogrywa czysto. Z góry pozdrawiam i Prosiłbym o PERMA dla tego gracza z brakiem możliwości UB dziękuję ;-) Edytowane 23 Sierpnia 2025 przez JanuszHD usunięcie linku do innej sieci Odnośnik do komentarza
Użytkownik ntha Opublikowano 23 Sierpnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2025 Nie jestem po żadnej ze stron, ale tak dla mnie podkusiło aby przestudiować sobie historie tego archonka i aż śmiechłem pod nosem, czy to coś pomoże w sprawie czy nie, to już będzie należeć decyzja do Was. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 23 Sierpnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2025 Brak dowodów w zgłoszeniu pochodzących z naszego serwera = brak możliwości nałożenia bana. Link do innej sieci serwów został usunięty, aczkolwiek dorzuciłem go sobie do piekarnika dla uwagi. Zapraszam ponownie z demkiem z POVa. Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 23 Sierpnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi