Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZAMKNIĘTY] Użytkownik Miesiąca - [Sierpień 2025]

MR.KITTY

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

UZYTKOWNIK MIESIACA.png

Użytkownik Miesiąca

{SIERPIEŃ}

Witajcie. Zapraszamy do oddawania głosów na Użytkownika Miesiąca {MIESIĄC}, który Waszym zdaniem przyłożył się swoją postawą i zaangażowaniem, aby otrzymać owy tytuł.

Poniżej zapraszam do zapoznania się z zasadami Użytkownika Miesiąca.

Złamanie jakiegokolwiek punktu grozi otrzymaniem ostrzeżenia.

Głosowanie trwa od dzisiaj 23.08.2025 a zakończy się 29.08.2025

Wzór:

Nick:
Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca:

Nick: @ HAWAJSKA
Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Jakoś mnie tak natchnęło po rozmowie na czatboxie i postanowiłem trochę zagłębić się w tę "kandydaturę". Po zebraniu myśli, doszedłem do wniosku, że jest to dobry kandydat, któremu za całakształ, około 7 letniego uczestnictwa w życiu forum, wypadałoby w pewien sposób oddać "hołd" czy raczej "złożyć podziękowania takim skromnym tytułem. Choć Szynka nie spędza każdej minuty życia na forum, czasem nie widać go przez wiele dni, jego obecność jest wyraźnie odczuwalna — nie przez ilość postów czy wpisów lecz przez ich jakość. To użytkownik, który nie tylko czyta, ale przede wszystkim myśli. Jego wypowiedzi, oprócz luznych rozmów z innymi uyżytkownikami, czy weteranami Strefy, są przemyślane, logiczne i często stanowią punkt wyjścia do głębszych dyskusji.  W świecie, gdzie często dominuje powierzchowność, Pan Pizza-Z-Annasem, moim zdaniem wyróżnia się zdolnością do analizy i krytycznego spojrzenia. Nie boi się zadawać trudnych pytań ani podważać utartych schematów czy autorytetów — ale zawsze robi to poniekąd, ze swego rodzaju klasą i rzeczową argumentacją. Sam też przez pracę i inne obowiązki, aż tak nie śledzę forum i wszystkich działów, jednak po obserwacji czatboxa, myślę że, jego aktywność jest wyrazem swoistego, autentycznego zainteresowania forum. Widać, że zależy mu rozwoju forum czy "społeczności". Wiele jego postów to wartość dodana — nie tylko dla rozmówców, ale dla całego forum.

• Wow! 1
  • WTF 1
  • 2 tygodnie później...
  • VIP
VIP

Nick: @ Mr.Alban

Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Jakoś nie utkwiła mi żadna osoba przez poprzedni miesiąc, ale może wielu zaskoczę, ale daje tego Pana tutaj. Gościu ogarnia masę rzeczy, teraz podanie na moderatora przyjęte, więc to świadczy o tym, że przez najbliższy poprzedni miesiąc się starał, pomaga użytkownikom, myślę, że zasługuje na to wyróżnienie :) Piona wariacie :like:

• Dzięki 1
  • Zasłużony

Użytkownikiem miesiąca zostaje @ HAWAJSKA Gratulację 

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Zasłużony

temat zamkniety.png

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Hana_Montana odpiął/ęła ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]