Użytkownik∙ senss Opublikowano 23 Sierpnia 2025 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2025 (edytowane) Nick: sens Imię: Piotr Wiek: 30 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: 10 Steam_ID: 0:0:27474453 Czas spędzony na serwerze (link do GT): www.gametracker.com/player/sens/54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Duzo czasu spedzam przy komputerze w kazdej chwili jestem aktywny i mozna do mnie napisac. Moja wiedza na temat wspomagaczy jest bardzo duza i potrafie szybko zweryfikowac takiego gagatka. Na sprawdzenie gracza jest wiele mozliwosci i coraz to lepsze aplikacje. Rozpisywanie demek mam w malym palcu. Miedzy adminami jest kolesiostwo tego jestem pewien,jeden lubi tego drugi nie lubi tamtego i tak sie to kreci. Bedac adminem na waszej sieci bede mogl zaoferowac pomoc,duza aktywnosc przedewszystkim w nocy jak i w dzien. Jestem bez stronny,nie interesuja mnie znajomosci miedzy graczem a adminem, jesli mam do wykonania robote,to skupiam sie by ja zrobic jak najlepiej. Licze na danie szansy Kontakt: steamcommunity.com/id/sensori5g Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak Edytowane 23 Sierpnia 2025 przez fuckthesystem 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 23 Sierpnia 2025 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2025 Na nie. -Konto na forum od dziś xDDDD. -Nieznany. - Gt+/- od tygodnia Odnośnik do komentarza
Lotencjusz Opublikowano 23 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2025 (edytowane) Na nie - Nie znam Cię wgl -/+ gt w kratkę - Konto na forum od dziś Daj się lepiej poznać Edytowane 23 Sierpnia 2025 przez Lotencjusz Odnośnik do komentarza
Donator KOMORNIK123 Opublikowano 23 Sierpnia 2025 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2025 Na tak GT DOBRE ZNANY NA SERWERZE STEMA Będziesz dobrym adminem powodzenia 2 2 Odnośnik do komentarza
Strefowicz CwaniaczeK Opublikowano 23 Sierpnia 2025 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2025 Szczerze nie widywałem cię zbyt dużo na serwerze na takie ciche TAK okres próbny 1-2 week - Konto pod podanie +/- GT - Nieznany + Wiek + Doświadczenie + chęć pomocy + podanie ładnie napisane Odnośnik do komentarza
Użytkownik xEnemix Opublikowano 23 Sierpnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2025 Aktualnie na NIE + Wiek + Amx - Konto pod podanie - GT takie sobie 30 H przegrane - grasz tutaj od 7/8 dni Daj się lepiej poznać, pograj troszkę dłużej zainteresuj się bardziej forum i śmiało pisz podanie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 23 Sierpnia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2025 Graj z taką regularnością, daj się poznać graczom/adminom i wróć z podaniem za jakiś czas. Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 23 Sierpnia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi