Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 24 Sierpnia 2025 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2025 (edytowane) Nick: BOA DUPCZYCIEL KOBIETA=MAX60KG Imię: Marcin Wiek: 30 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: NIE Doświadczenie z amx[1-10]:5 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/BOA DUPCZYCIEL KOBIETA%3DMAX60KG/54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: TAK Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Dlaczego mnie no to tak, obecna administracja nie za bardzo ogarnia co i jak więc postanowiłem złożyć podanie ponieważ uważam że uda mi się ogarnąć dużo bardziej ten serwer, dodatkowo chce pomóc i pokazać się znów na nowo jako admin którym byłem tutaj, obecnie mam multum czasu więc mogę przypilnować porządku. Kontakt: Forum.steam Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak @ CwaniaczeK 1.1 Na serwerze obowiązuje kultura. Można przeklinać (z umiarem) ale nie obrażać. Kolejny raz pokazujesz że nie znasz regulaminu dodatkowo jak pisałem na chatboxie skoro tak klnę dlaczego nie dałeś mi nigdy bana ani mute? Taki kozak jesteś a musiałem cię uczyć jak się mówi do adminów i do graczy bo nawet nie ogarniałeś xD To że masz do mnie kosę bo się nie nadajecie to nie moja wina a wasza. ADMINOWAŁEM Z TYM NICKIEM ROK TEMU NIE BYŁO PROBLEMU XD. @ I Love You Marry Jane https://imgur.com/a/A50vUlX OK? @ paczajonovicz Kiedyś ćpałeś piłeś i obrażałeś graczy a teraz jesteś zdegradowany kolejny raz xD @ DiaBliK Czyli kolejny który twierdzi że łamie regulamin i mnie nie banuje? xDDDD Zapytaj jak do tego doszło ze sam trivor mi wtedy dawał mi admina i nie miał problemu więc wyciąganie 2 członu mojego nicku z dupy jest tak samo śmieszne jak to że chatgpt musi sam za ciebie wszystko pisać bo nie masz własnego zdania i kryjesz ziomka na ab @ JanuszHD Pokaż mi co robiłem złego na serwerze a co ma jakaś grupa do adminowania na dd2? Jak sam do UBT się nie nadajesz @ PROSTO. MISTRZ Jakby to pisał ktoś inny a nie przećpany słaby troll to co innego, prosto nie okłamuj sam siebie Edytowane 26 Sierpnia 2025 przez BOA DUPCZYCIEL 2 3 2 2 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lekarzyna Opublikowano 24 Sierpnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2025 (edytowane) jestem na tak osoba znana i rozpoznawalna wiecznie marudzi na administracje wiec niech pokaże jak to się robi wiek na plus chęc pomocy też na plus Edytowane 25 Sierpnia 2025 przez Lekarzyna 2 1 Odnośnik do komentarza
Strefowicz CwaniaczeK Opublikowano 24 Sierpnia 2025 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2025 (edytowane) Ode mnie na NIE + GT + Staż forum - Kompletny brak kultury +/- Doświadczenie 5 i jesteś w stanie lepiej ogarnąć serwer ciekawe .... Ode mnie na wielkie NIE klniesz na serwerze jak młody bóg nie masz momantami za grosz kultury ... może nie widziałem czy słyszałem jak kogoś obrażasz ale u ciebie słowo kur... czy japier.... i inne są na porządku dziennym admin powinien wiedzieć co to znaczy kultura a ty w najmniejszym stopniu tego nie pojmujesz ... @ BOA DUPCZYCIEL nie ośmieszaj się bo logi zawsze można wyciągnąć i zobaczyć jaki byłby z ciebie świetnie kultularny admin XD I zwłaszcza taki co lubi warny przyklejać na forum Sam twój nick jest niestosowny jak na posiadanie rangi admina jak dla mnie ... mówisz o umiarze ty go w ogóle nie masz ... naucz się czym jest kultura ... akurat regulamin znam lepiej od ciebie ty mnie czego kolwiek uczyłeś hahahaha XD idź spać już bo bredzisz XD Edytowane 24 Sierpnia 2025 przez CwaniaczeK 1 3 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 24 Sierpnia 2025 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2025 A ode mnie na tak Oczywiście nie ja tu decyduje, jednakże uważam że każdemu należy się kolejna szansa, co pokazuje masowe UB zarówno na forum jak i resety bansa na serwerze. Pragnę zaznaczyć że BOA pomimo "specyficznego" charakteru jest człowiekiem pomocnym, i należycie wykonywał swoje obowiązki będąc adminem serwera only dd2. BOA posiada wiedzę niezbędną adminowi, odpowiednie GT na serwerze, a kwestia zachowania - myślę że do wypracowania. Chcę zaznaczyć iż w/w nigdy nie posiadał bana na serwerze za swoje zachowanie a jedynie na forum. Okres próbny należy się każdemu 2 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik xEnemix Opublikowano 25 Sierpnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2025 Na TAK : + Wiek + Doświadczenie [ Za twojej kadencji nie trzeba było przypominać co 2 rundę, że ktoś jest odpalony/łamie regulamin lub po Opiekunach wypisywać] + Chęci pomocy / zgłaszanie osób też również o czymś świadczy +/- Co do kultury hmm o ile się orientuję nie widziałem żeby ktoś wlepił Ci bana/mute na serwerze więc takiej katastrofy nie ma. Nie oszukujmy się średnia wieku na serwerze jest dość wysoka nie spędzamy czasu z grupą gdzie 85% to dzieci Już widzę jak w życiu codziennym wszyscy się tak "hamują" Jeśli obrażałbyś innych etc. okej - ale nie przesadzajmy, przeklinanie mamy już we krwi 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ntha Opublikowano 25 Sierpnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2025 TAK, zawzięty jest co mi się mega podoba, nie popuści żadnemu cziterowi ! I tego się wymaga od porządnego ADMINA! AMEN 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lewus777 Opublikowano 25 Sierpnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2025 Jak najbardziej na Tak +gt + doświadczenie + kultura która u Ciebie się dużo poprawiła a znam Cię już chwilę 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 25 Sierpnia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2025 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2Zapraszam do wypowiedzi. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik I Love You Marry Jane Opublikowano 25 Sierpnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2025 Mam mieszane uczucia, z jednej strony zgłasza, aktywny lecz z drugiej strony.... No nie trzymasz ciśnienia, często zdarza Ci się powiedzieć, za co dostajesz kicki, bany... GT jak najbardziej ok, chęć pomocy jest. Nie tylko mnie zachowanie kłuje w oczy pismem, a słowami w uszy... Póki co ja na nie. Pozdrawiam 1 2 3 Odnośnik do komentarza
paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 25 Sierpnia 2025 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2025 absolutnie NIE, ogarnia, zglasza itp itd ale nie ma kultury, narobil juz tu kiedys syfu i moja osobista niechec do niego niestety sprawiaja, ze nie moge stanac za ta kandydatura 2 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 25 Sierpnia 2025 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2025 xD - Jak się czyta to Twoje podanie i komentarze innych, to naprawdę ciężko nie parsknąć. Z jednej strony na plus ... + GT + Staż na Forum +/- Doświadczenie Ale.... kompletny brak kultury „klniesz jak młody bóg”, „narobiłeś tu syfu”, „sam Twój nick jest niestosowny”. Ciężko się z tym nie zgodzić. Przychodzisz z nickiem, który brzmi, jakby został wymyślony po trzech piwach, i chcesz być adminem od kultury? Chwalisz się, że rok temu nikt nie miał z tym problemu, ale to nie jest argument na „tak”, tylko raczej – „jak do tego doszło?”. Twoja argumentacja, że „obecna administracja nie ogarnia”, brzmi jak dziecko w piaskownicy: „dajcie mi łopatkę, bo ja zbuduję zamek lepiej”. Na koniec, żeby nie było — nie zmieniam faktu, że potrafisz być pomocny i zdarza Ci się wesprzeć innych. Tylko że admin to coś więcej niż pomoc na serwerze liczy się też kultura, odpowiedzialność i przykład dla innych. Moja opinia nie uległa zmianie – na ten moment, sorry, ale wielkie NIE. Z takim podejściem to zasiądź na widowni a nie żebyś był adminem. 2 2 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 25 Sierpnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2025 Moje zdanie jest oczywiście na NIE. Jak miałeś raz admina i punktowałem na grupie adminowskiej co robisz źle, to nie przyjmowałeś konstruktywnej krytyki i w dupie miałeś zdanie moje i całej reszty administracji, która również wykazywała twoje błędy. Dodatkowo, nie trzymasz emocji na wodzy i nie będziesz ich również trzymał tym razem - bo ty nie chcesz "znormalnieć" - jesteś zwykłym cwaniakiem, co uważa, że jest nieomylny. Na czatboxie odwalasz zwykły syf i nic więcej sobą nie prezentujesz. A to co odwalałeś poprzednio skończyło się kreską na forum - może i dostałeś UB, ale osób z kreską w historii nigdy w życiu nie przyjąłbym ponownie na jakąkolwiek rangę. 3 2 Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 25 Sierpnia 2025 zbój z gór Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2025 Miałem się nie wypowiadać w twoim podaniu, lecz mimo mocno kontrowersyjnego stylu twojej kandydatury, da się z niego wyłuskać kilka potencjalnych zalet, które warto odnotować: - multum czasu. - masz wiedzę niezbędną adminowi. - ogromna chęć pomocy. -sprawny mikrofon. I to by było na tyle, jeżeli chodzi o pozytywy tego podania. Sam też namawiałem cię, abyś napisał to podanie, w którym będę popierał twoją kandydaturę, lecz teraz powiem ci, dlaczego zmieniłem zdanie. Z góry krytykujesz obecną administrację i prezentujesz się jako „lepszy od reszty”, bez żadnych konkretnych argumentów poza tym, że „masz czas” i „kiedyś byłeś adminem”. Taki ton i podejście są aroganckie, a nie profesjonalne i fajne patrząc naprawdę obiektywnie na twoją personę. Jak ty chcesz się komunikować z nami na grupie? Też będziesz używał takiego rynsztoku jak na serwerze i strefaboxie? Może i mam kija w dupie, może mam mniejsze umiejętności, niż moi koledzy po fachu, ale mam szacunek do graczy i kładę nacisk na kulturę osobistą, a u ciebie jej na tę chwilę niestety nie ma. Zero szacunku do innych, a szczególnie do kobiet, których na naszym serwerze nie brakuje, brak odpowiedzialności, nieodpowiedni wizerunek. Mógłbym tutaj wymieniać, ale czy warto, sokoro zaraz zejdą się osoby, które de facto potrafią tylko dać rekację w postaci "XD" ponieważ są naćpani, albo przepici, a i zapomniałbym uwzględnić tych "oprowych" którzy na każdym kroku negują naszą pracę i mówią, że nie mamy o niczym pojęcia, a podań jak nie było- tak nie ma. Wracając do ciebie mój imienniku, widziałbym cię w administracji, bo potencjał masz, lecz tak jak pisał janusz: „ty nie chcesz "znormalnieć” Zmienisz swoje zachowanie, a będziesz miał moje, tak. 2 2 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 PROSTO. MISTRZ Opublikowano 26 Sierpnia 2025 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2025 (edytowane) -kultura , drugi zwykly cwaniaczek, moze rozumiesz co sie do ciebie mowi , ale masz odklejke (brak szacunku do innych osob,) +znasz serwer i ludzi +duzo wolnego czasu? Sytuacja z dzisiaj <33 Napisalem do boy, akurat mu szlo. Boa jestem twoim fanem. za 4minuty ok , boa naucz mnie strzelac > ,nic personalnego poprostu mu szlo a ja moglem nawet byc na - a wielki Pan boa "Nie zaczepiaj mnie,nie prowokuj , "bo jak cie zglosze na forum" bla bla bla , ktos cie zaczepia a ty odrazu reagujesz agresja, zamiast olac sprawe to ty niewiem jak male dziecko reagujesz ogolnie na tak, ale praktycznie na nie. twoja toksycznosc "nowy admin wchodzi(ja) i sie pyta" <Pan Królewicz Boa , ty tego nie umiesz i jestes adminem? + wysmiewanie szydzenie> zamiast pokierować w normalny sposob wytlumaczyc albo nic nie mowic , no to co? a lepiej wysmiać ;X wiec tak, gdyby odebrac mu wszystkie komunikatory czatowe i voic'y jestem w 100% na tak Szydzenie z administracji :< z twojego podania wynika tak: usuncie wszystkich adminow , ja sie tym zajme. oni sie nie nadaja, ja jestem najlepszy :)))) @ BOA DUPCZYCIEL lykasz wszystko jak pelikan , chcialbym cie zapytac? widziales zebym kiedykolwiek cpal? XD czy tylko wierzysz moim slowom na amen? Fakt wiadra wale czesto w csie ale to tylko ziolko ale masz jakies dowody? czy ja sam siebie nadal oklamuje? Edytowane 26 Sierpnia 2025 przez PROSTO. MISTRZ 2 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 26 Sierpnia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2025 Podanie odrzucam. Jeśli chodzi o Twoje umiejętności to nie ma się do czego przyczepić bo wiesz co jest pięć. Dużym minusem jest twoje zachowanie. Jak widać zdążyłeś wyrobić sobie zdanie u @ Admin CS 1.6 ONLY DD2i większość ma te same zarzuty co do Twojej osoby. Nie chcę konfliktów między adminamia a niestety mógłbyś do takich prowadzić. Dodatkowo zachowanie na forum pozostawia również wiele do życzenia. jeżeli będziesz chciał kiedykolwiek składać kolejne podanie to twoje zachowanie i stosunk do innych graczy/adminów musi ulec zmianie. Ciągłe umniejszanie innym, wywyższanie czy krytykowanie nie idzie w parze z rangą admina. 3 2 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 26 Sierpnia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2025 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi