Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PRZYJĘTA] [SKARGA] ONLY DD2 - Cwaniak albo Cwaniaczek

h0w

Rekomendowane odpowiedzi

• Opiekun UBT CS 1.6

1. Twój Nick: @ h0w
2. Nick oskarżonego: @ CwaniaczeK
3. Czas zdarzenia: od około dwóch tygodni
4. IP/SID oskarżonego: STEAM_0:0:882568232
5. Powód skargi: Niewypełnianie obowiązków admina serwera/przekraczanie uprawnień admina.
6. Opis sytuacji: Witam, kolejny raz zostałem zmuszony do tego, aby oficjalnie wypowiedziała się dana osoba, która nie rozumie swoich wybryków jako admin serwera cs 1.6. Mianowicie, admin serwera nie zna zapisów zawartych w regulaminie serwera dotyczących obowiązującej kultury. Dokładnie chodzi o pkt. 1.1 Na serwerze obowiązuje kultura. Można przeklinać (z umiarem) ale nie obrażać. Według admina, każde przekleństwo = ban, co bardzo negatywnie wpływa na zachowanie graczy na serwerze, jak również jest niezgodne z REGULAMINEM. Ponadto admin oficjalnie na strefoboxie przyznaje się że nie banuje gracza @ BOA DUPCZYCIEL za kulturę, ponieważ według niego musiałby zbanować za to pół serwera co jest wg. mojej opinii absurdem, po ilości banów W/w w bansie. Chciałbym zaznaczyć iż admin ma za zadanie pilnowania porządku na serwerze, a nie terroryzowania graczy i karania ich jak leci (bany za nick krótszy niż 3 znaki po 30minut, resp po czasie bany po 30 minut). Ponadto niejednokrotnie otrzymywałem prośby od graczy abym wszedł na serwer, ponieważ admin Cwaniak nie raczył zareagować na zgłoszenia dotyczące cheaterów na serwerze jak również osób wchodzących na aktywnym banie. Z góry chciałbym przeprosić @ Opiekun CS 1.6 ONLY DD2oraz @ Administratorale to co wyprawia się wśród administracji serwerowej przechodzi ludzkie pojęcie. Proszę o szybką i przynoszącą rezultaty reakcję, bo zwracanie uwagi nie przynosi oczekiwanego skutku. JESTEŚ NA OKRESIE PRÓBNYM, NIE ZAPOMINAJMY

Edit: Twoje poprzednie podanie zostało odrzucone właśnie ze względu na kulturę i za to że nie panujesz nad emocjami, co wykazał @ BOA DUPCZYCIEL w zamieszczonym screenie. 

Dodatkowo poproszę o analizę wiadomości sprzed kilku dni, dotyczącą uwag na grupie steam, które nic nie wniosły do dnia dzisiejszego.

zrzut cwaniaczek.png Dla przypomnienia.

• Lubię to! 2
  • Super 2
  • Ha ha 1
  • WTF 1

XDD1.png

• Użytkownik∙

Jako iż zostałem wywołany to się wypowiem tylko tyle że w 100% @ h0w  ma rację dodatkowo chciałbym zaznaczyć że cwaniaczek czy jak mu tam sam łamie regulamin ponieważ nie posiada takiego samego nicku a regulamin to nakazuje, nie czepiałbym się jeśli by posiadał w nicku 2 człon jak ja, mam gdzieś że dałeś mi nie w podaniu, ale jak tam pisałem nie znasz podstawowych komend które potrzebujesz do rozmowy z graczami i adminami, mój brak kultury którego sam nie posiadasz i jeszcze wyzywasz mnie pod propozycją widać na załączonym screenie jednocześnie sugerując że jestem debilem, więc ogarnij sam z kulturą i emocjami bo już chłopaki pisali ci podczas składania podania na admina że nie panujesz nad nimi xD

adminek.png

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Ha ha 1
  • Junior Admin
Junior Admin

SKARGA PRZYJĘTA.png

MR.ALBAN
MR.ALBAN,

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]