Sponsor DiaBliK Opublikowano 26 Sierpnia 2025 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2025 Nick podejrzanego: macius 14 latek Serwer: Only DD2 SteamID/IP: STEAM_0:1:525923608 Data i godzina: ----- Dowody (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Podejrzane momenty, rozpiska: Jako że kolega ponownie obraził admina i prowokował, otrzymał ode mnie bana na 30 minut. Zapomniałem jednak, że miał już zagrożenie otrzymania tygodniowego bana, dlatego zgłaszam go i proszę o przedłużenie kary na tydzień. ----> 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 27 Sierpnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2025 Na demku z HLTV dźwięk jest uszkodzony. Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 27 Sierpnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi