mmm puuu Opublikowano 2 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2025 (edytowane) Opis błędu:taka sytuacja wchodze na dd2 10s i laguje i wywala mi komunikat connection problem robilem spojnosc plikow,resetowalem router i na inne serwey normalnie wchodze i dziala git tylko nie na dd2 Miejsce występowania: dd2 Screen/nagranie: Edytowane 2 Września 2025 przez mmm puuu Odnośnik do komentarza
Użytkownik Numer Jeden Opublikowano 2 Września 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Września 2025 Mam to samo, a nie grałem z miesiąc. Czysty windows, spójność plików, od razu jak wchodze mam laga i wywala mi serwer z tabeli na jakies 15-20 sekund. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2025 Mam tak samo jak tyyyyy chuja z grania na dziś Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 2 Września 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 2 Września 2025 Proszę o dodanie jakiegoś screena z wyskakującym błędem. @ Trivor Odnośnik do komentarza
Użytkownik clvr Opublikowano 3 Września 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Września 2025 (edytowane) witam mam to samo https://pastebin.com/T4xTwWPj haslo - 123 (wyciek z konsoli) @ Mr.Alban dla przypomnienia Edytowane 3 Września 2025 przez clvr Odnośnik do komentarza
Użytkownik Numer Jeden Opublikowano 4 Września 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Września 2025 Ktoś to naprawi czy co? Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 4 Września 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Września 2025 (edytowane) Obecnie serwer zmaga się z atakami które mogą powodować utrudnienia z wejściem bądź wyrzucaniem z serwera. Razem z supportem pukawki pracujemy nad szybkim rozwiązaniem problemu. Temat zamykam do czasu rozwiązania sprawy. Gdy zostanie wszystko naprawione dam znać w tym temacie. Przepraszamy za utrudnienia. EDIT Problem został rozwiązany. Edytowane 12 Września 2025 przez Mr.Alban Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 12 Września 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 12 Września 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi