VIP MnX Opublikowano 3 Września 2025 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 3 Września 2025 Witajcie! Przychodzę do Was z małą może głupią propozycją, ale trudno, a więc mam taką propozycję aby zmniejszyć ilość fragów wymaganych do tego żeby odblokować skin do kosy bo nie ukrywajmy 100 to jest bardzo dużo mimo, że jest dużo czasu między resetami, ale moim zdaniem to jest a wykonalne ponieważ ledwo kto w ogóle wbija te 5 fragów Mam też drugą taką mini propozycję aby np. żeby ktoś kto posiada SVIPA musiał tych fragów mniej robić (cały czas pisze tutaj o skinach do kosy). np. Gracz 5 / SVIP 3 Dajcie znać co o tym myślicie! 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 4 Września 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Września 2025 Co do svipa to napisałem w twoim poprzednim temacie odnośnie błędu. A co do skinów na kosy to zostanie zmniejszona ilość fragów. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 4 Września 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Września 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi