Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PRZYJĘTA] [SKARGA] - paczajonovicz ];->

Cichoszajv2

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick:Cichoszaj_v2
Nick oskarżonego: paczajonovicz ];->
Powód skargi:admin za duzo se pozwala obraża pierwszy bez powodu a póżniej jak ktoś odpowiada tym samym banuje
Opis sytuacji:jakis gracz mówi ze pije wódke spytałem sie jaką i nie zauważyłem ze wcześniej napisał jaką pije i pan  paczajonovicz ];-> powiedział czy jestem jakis przyjebany czy cos i cos jeszcze  tam mówił ale nie za bardzo słuchałem pajacerki
Data i godzina zdarzenia:06.09.2025 - 02:23:22
Miejsce zdarzenia:StrefaSkilla.pl [ONLY DD2 #1][Darmowy SVIP o Godzinie][Powiekszony Ranking][Medale 
Dowody:
Coś od siebie:ten admin wielokrotnie cos gada i obraża gracza wieć nie rozumiem czemu ma admina nadal gdy juz mnie z drugi raz banuje tak bez powodu xD

Edytowane przez Cichoszajv2
  • Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

To demko http://762494.node51.pukawka.pl/hltv-2509060202-de_dust2-1757116920-1757118180.zip 

Uzupełnienie skargi.

Cała sytuacja zaczyna się od 20:17(czas demka) ale wcześniej to samo demko Paczaj z tego samego demka 05:26-05:30 davson kopnę cię w potylice zaraz zagadujesz mnie chuju jebany "żartobliwie" pomijając jakieś pierdoły pisane na y@@ przez paczajovicza i gadanie "ruchać ruchać ich" to tam nic ciekawego nie ma... @ JanuszHD  Ale polecam przejrzeć całe demko :) 

A tu kolejne demko http://762494.node51.pukawka.pl/hltv-2509060223-de_dust2-1757118180-1757119380.zip

00:30-00:37  "hahaha to niezły jest, chuj ci w dupe cwelu" obraza po banie którą wypowiedział Cichoszaj_v2

Krzysiek
Krzysiek,

Jeśli nic się nie wydarzyło, to chyba logiczne że zostało to wyjaśnione ;)

Usuwam tego screena, gdyż temat tego nie dotyczy i jest poniekąd pomówieniem, a sytuacja jak wyżej wspomniałem jest wyjaśniona.

• Lubię to! 2
  • Junior Admin
Junior Admin

@ JanuszHD  Paczaj widział temat, ale olał sprawę, nie wypowiedział się także można skargę już rozwiązywać.

+Widzę w bansie, że dalej poczuwa się jako admin i banuje ludzi za kulture mimo, że to nie jest w jego zakresie jako członka ubt, po prostu nadużywa swoje uprawnienia

• Lubię to! 4
  • Super 1
  • Ha ha 1
  • Wow! 1

heh1111.png

• Użytkownik

Skargę uznaję za słuszną. @ paczajonovicz obrazasz, klniesz jak szewc, nie powinieneś się tak zachowywać na serwerze.

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]