VIP MnX Opublikowano 7 Września 2025 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 7 Września 2025 1. Imię: Dawid 2. Wiek: 21 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Na forum jestem praktycznie zawsze w wolnej chwili. Codziennie przeglądam czy to na telefonie czy na komputerze. 4. Co chciałbyś zmienić: Jak wiecie jestem bardzo kreatywny i mam masę pomysłów, przede wszystkim chciałbym organizować z administracją na pewno jakieś turnieje w CS 1.6 o fajne nagrody jeśli by było trochę chętnych. Być może popytać użytkowników co chcieli by zobaczyć na strefie może jakiś konkurs czy właśnie turniej w coś. Strefę robią użytkownicy, więc ich głos jest też dla mnie równie ważny. 5. W czym chciałbyś pomóc: Przede wszystkim w moderowaniu forum kolejna para rąk się przyda tym bardziej jeśli jest otwarta rekrutacja to tych rąk brakuje, jak zawsze będę otwarty na pomoc użytkownikom i będę robił to na co pozwala mi ranga moderatora. 6. Dlaczego akurat ty: Dlaczego ja to zawsze dobre pytanie i można fajnie się wykazać a więc dlatego, że jestem otwarty na ludzkie problemy/sprawy nie podejmuję decyzji bez wysłuchania dwóch stron, użytkownicy Strefy zawsze mogą liczyć na moją pomoc, jestem spokojny jak i również bezkonfliktowy co jest podstawą moderatora, nie podejmuje pochopnie żadnych ruchów. Myślę, że zasługuję na drugą szansę od Was, jedna ranga w zupełności mi już wystarczy i chciałbym się skupić tylko na jednej na którą składam właśnie te podanie i obiecuję, że Was nie zawiodę Jak wiecie bardzo starałem się na dobre imię wśród Was, gdy dostałem zlecenie zrobienia stylu dla Strefy na święta czy halloween zawsze dawałem z siebie 100% abyście każdą okazję mogli spędzić w fajnej atmosferze graficznej, w każde zlecenie od zwykłych użytkowników wkładałem całe serce, nawet te co dostałem na PW, więc to chyba dobrze o mnie świadczy, zawsze mieliście fajne nagrody w moich zabawach i wujcio mnx załatwiał Wam fajne usługi na serwerkach czy to rzeczowych czy nawet pieniężnych. 7. Staż na forum: Ponad rok. 16 Listopada 2023 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak nawet tutaj na forum, byłem też J@ na bardzo dużym projekcie, który stoi do tej pory. 4 2 1 Odnośnik do komentarza
Miss BRINA Opublikowano 8 Września 2025 Miss Udostępnij Opublikowano 8 Września 2025 Jestem jak najbardziej na TAK Pamiętam kiedy Dawid był moderatorem, duże zaangażowanie wiele wspólnych serwerowych zabaw i świetne grafiki! Kiedy pełnił funkcję na forum, zawsze był dostępny i gotowy do pomocy 1 Odnośnik do komentarza
Lotencjusz Opublikowano 8 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2025 jestem na nie + staż +Wiek - nie znam cie zbyt dobrze - są lepsi kandydaci 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 8 Września 2025 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Września 2025 Jestem na tak. +Doświadczenie. +Znany. +Wysoka kultura. +Zaangażowanie. 1 Odnośnik do komentarza
Moderator T Mis Bim Opublikowano 9 Września 2025 Moderator T Moderator T Udostępnij Opublikowano 9 Września 2025 (edytowane) Jestem na tak +staż +wiek +kultura +zaangażowanie +Doświadczenie Edytowane 9 Września 2025 przez ZjaranyDziadek. 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 9 Września 2025 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2025 Jestem na TAK. Dawid ma doświadczenie w moderowaniu – był już Moderatorem na tym forum więc wie, z czym wiąże się ta rola. Jest bardzo aktywny i dostępny praktycznie codziennie, co gwarantuje szybkie reagowanie na zgłoszenia i sytuacje wymagające interwencji. Wnosi do Strefy dużo od siebie – organizował grafiki, konkursy, turnieje i zabawy, pokazując, że zależy mu na rozwoju i dobrej atmosferze na forum. Dodatkowo jest osobą spokojną, bezkonfliktową i otwartą na pomoc innym, co idealnie pasuje do roli Moderatora. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MR.KITTY Opublikowano 10 Września 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Września 2025 + Odkąd jestem na sieci, to właśnie ciebie poznałem jako pierwszego. Jesteś osobą pomocną, kreatywną i lubianą na sieci. + Staż na sieci jest dość długi. + Doświadczenie. + Pełniłeś tutaj funkcję, więc wiadomo, że można ci zaufać Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 10 Września 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Września 2025 Zanim dołączyłem ponownie do Waszego zespołu moderującego forum to byłeś już moderatorem i po miesiącu odkąd byłem zrezygnowałeś. Przez ten czas nie było problemów, dobrze się sprawowałeś i pokazałeś, że potrafisz. Czasem się pokażesz na tym chatboxie, ale bądź częściej. Widać, że miło wspominają Twój wcześniejszy pobyt na randze, co jest bardzo na plus. Do ciebie jako osoby nie mam żadnego problemu, jestem na tak i powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 21 Września 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 21 Września 2025 Wspólną decyzją administracji doszliśmy do wniosku, że nie jest to odpowiedni moment. Biorąc pod uwagę, że byłeś już kiedyś moderatorem to sporo tego czasu przesiedziałeś na urlopie, po czym zrezygnowałeś. Dodatkowo wróciłeś po dłuższej przerwie nieaktywności na forum. Dobrze by było, gdybyś utrzymał/ustabilizował swoją aktywność i zapraszamy ponownie za jakiś czas . 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 21 Września 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 21 Września 2025 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi