Użytkownik Lekarzyna Opublikowano 10 Września 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Września 2025 (edytowane) Twój nick: Lekarzyna Nick oskarżonego: BOA DUPCZYCIEL, Powód skargi: ubliżanie, wyzywanie adminów serwera DD2 na chat boxie Opis sytuacji: Boa wiecznie ma jakiś problem do adminów serwera ale 8.09.2025 ok godz 22-23 napisał cyt " Diablik pali sie na mixach, paczajnovic pozycza kasę od ludzi i ciąga od ludzi na wóde" oraz "same ćpuny menele i degeneraci" Data i godzina zdarzenia: 22-23 08.09.2025r Miejsce zdarzenia: chat box Dowody: https://megawrzuta.pl/dbv4f953 Coś od siebie: Co tu komentować, jestem adminem serwera dd2 i nie pozwole aby jakaś osoba nie znająca mojej osoby w ten sposób wypowiadała się na temat mojej osoby a także koleżanek i kolegów. Na serwerze się pilnuje i regulamin przestrzega ale prowokować bardzo lubi czym nie umila gry innym graczom. Chatboxa mało czytam bo tam to ogolnie dzieją się ciekawe sceny. Tyle ode mnie zapraszam do dyskusji @ BOA DUPCZYCIEL @ ST Seba TD tak zgadzam się nie napisał, że @ Lekarzyna to cpuń, medel i degenerat ale napisal, że @ Admin CS 1.6 ONLY DD2to sa tacy i wyobraż sobie ze wchodzi ktoś na forum to czyta i wyrabia sobie zdanie o wszystkich adminach na podstawie takiej wypowiedzi to jest ok? a może inaczej ja napisze, że wiekszość graczy serwera to są to cpuny, degeneraci i menele? będzie to ok? będziecie sie z tym czuli fajnie jak napisze, że na chatboxie siedzą cpuny co zycia poza tym miejscem nie maja? no chyba raczej nie? prawda. Uważam, że możemy się przerzucać argumentami tak na okrągło bez sensu, to że jedna osoba coś odwali nie znaczy że cale srodowisko jest skażone. A @ BOA DUPCZYCIEL mierzy wiekszośc osób ktore są adminami za ameby, lamusów itp. i tak bronił mnie ale ja jestem taki że jak zbanowałem @ iksiu przez pomyłkę to odrazu przepraszam i naprawiam swój błąd. Nie mam problemu się przyznać do błedu bo je robie, Ale nie życzę sobie aby ktoś pisał tak na mnie i moich kolegów z grupy @ Admin CS 1.6 ONLY DD2i tyle w temacie. Pozdrawiam Edytowane 12 Września 2025 przez Lekarzyna 3 1 1 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik I Love You Marry Jane Opublikowano 10 Września 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Września 2025 oczywiscie podpinam sie pod owa skarge, gosc ma wyebane "ego" w kosmos, obrazanie kobiet, pozniej wraca jakby nigdy nic. Po co ludzie mają czytac wypociny, a nasteonie wyrabiac sobie zdanie o forum na podstawie jednego osobnika, wedlug mnie to jest działanie na niekorzysc forum, wiec @ Trivor @ Head Admin 4 2 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 10 Września 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Września 2025 Dostał szansę powrotu na sieć przez UB na forum i serwerach, w mojej ocenie (jak widać nie tylko) nie wykorzystuje jej. Regularnie cwaniakuje, prowokuje, obraża. 4 2 1 Odnośnik do komentarza
Spamer Strefoboxa ST Seba TD Opublikowano 10 Września 2025 Spamer Strefoboxa Udostępnij Opublikowano 10 Września 2025 (edytowane) Cwaniakuje i prowokuje wytykając błędy. Chciał zostać adminem i nie zgodziliście się. Nie znam gościa ale widać niektórych prawda boli. W ostatnim czasie zle się dzieje na serwerze. Najpierw tylko czytałem ale w ostatnich dniach mogłem sobie pozwolić wejść i pograć no i potwierdza się. Dobry przykład z dzisiaj. Gram na serwerze, admin jest i zero reakcji na to co się dzieje na serwerze, nabijanie rankingu ważniejsze…. Ktoś napisze, mogłem i mogę złożyć skargę. Ale po co? Skarga nic nie da. Edit: @ Lekarzyna ale czy BOA gdzieś Ciebie wymienił? Z tego co pamietam to nawet stawał po Twojej stronie i bronił Ciebie, że się uczysz dopiero. Nie dziwie się, że tak reaguje. Widziałem co się wyprawia na serwerze. Nikt nie panuje nad tym i jest totalna samowolka. Skargi? Bezsensowne, bo albo jesteś konfidentem podpierdalaczem albo sapanie bez powodu. Jak widać jest powód. Nie wiem czy @ BOA DUPCZYCIEL ma taki charakter czy tak tylko zgrywa przez internet ale zwracanie uwagi jest na miejscu skoro nikt nie reaguje. Nie wiem, może tak ma być, żeby banować tylko za przekleństwo od czasu do czasu. EDIT 2: @ Lekarzyna jesteś adminem więc może nie widzisz jako Admin tego co faktycznie się dzieje na serwerze. Napisałem, że wszedłem na serwer i widziałem osobiście. No nie dziwne, że ktoś pisze o ćpunach skoro co drugi pisze co robi albo by zrobił z używek. Zdanie samo się nasuwa. Nie ma dnia, żeby ktoś napstrykany siedział i darł paszcze. Najlepszą opcją jest zając się sobą i pokazać, ze ta opinia nie dotyczy Ciebie tylko innych adminów. Chyba najlepiej pokazać się z dobrej strony a nie tworzyć jakieś dymy za prawdę. Edytowane 12 Września 2025 przez ST Seba TD 3 Odnośnik do komentarza
Spamer Strefoboxa ST Seba TD Opublikowano 11 Września 2025 Spamer Strefoboxa Udostępnij Opublikowano 11 Września 2025 (edytowane) Sprawdziłem sobie bansa po nicku i jakoś BOA nie dostaje od adminów serwera banów za kulturę, wyzywanie czy prowokacje. To samo z Chat Boxem. Nie znam gościa ale uwzięcie się na kogoś, bo ma czelność i śmie zwrócić uwagę, że niektórzy nic nie robią to obraza majestatu sie pojawia. soryy ale nie mam opcji edycji poprzedniego posta. Edytowane 11 Września 2025 przez ST Seba TD Krzysiek, 11 Września 2025 Info dla modów: jego ranga nie miała możliwość edytowania postów, już ma zmienione. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lekarzyna Opublikowano 11 Września 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Września 2025 Akurat ja się na nikogo nie uwziąłem, byłem nawet za tym aby otrzymal tego admina i sie wykazał. Jeśli ktoś mi zwraca uwagę i ma racje to nie mam tego za złe i nie mszczę się. Co do uwagi ze na serwie nie ma banów to prawda nie ma bo świetnie zna regulamin i się pilnuje co napisałem w skardze ale ubliżając wszystkim przegiął a już miał bana na forum i widać że unban nie pomógł. 5 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 13 Września 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Września 2025 W dniu 11.09.2025 o 07:44, ST Seba TD napisał(a): Sprawdziłem sobie bansa po nicku i jakoś BOA nie dostaje od adminów serwera banów za kulturę, wyzywanie czy prowokacje. To samo z Chat Boxem. Nie znam gościa ale uwzięcie się na kogoś, bo ma czelność i śmie zwrócić uwagę, że niektórzy nic nie robią to obraza majestatu sie pojawia. Jak wcześniejszy potężny admin Avix wspomniał - nie banował go za nic, bo za to samo by musiał połowę serwera zbanować. Nie jestem tu po niczyjej stronie, ale skoro mówicie o regulaminach itp. itd. to czego zapominacie o zasadach panujących na forum? Z Waszego punktu widzenia - wchodzę na serwer, znam regulamin i go nie łamię, bo kreuję się na idealnego gracza i się stosuję do zasad, ale widzę syf w administracji, olewanie spraw dotyczących porządku na serwerze, olewanie podejrzeń innych graczy itp. W tym samym momencie jako idealny przykład gracza na serwerze wchodzę na forum i robię rozpierdol, łamiąc regulamin i zasady panujące na forum. Były różne sytuacje, było wiele upomnień, wiele blokad, wiele ostrzeżeń. Sytuacja się nie poprawia. Rozumiem, że jest coś nie tak, że admin olewa to czy tamto - skoro jest się świecącym przykładem na serwerze to niech również będzie idealnym przykładem na forum i zakłada tematy w odpowiednim dziale, tam przekierowując wszystkie informacje. Tu nie chodzi o to czy mówi prawdę, czy coś wymyśla - nie neguję. Wszystkie sprawy dotyczące serwerów mają swoje miejsce w dziale serwera, ale po co skoro myślicie, że założycie jedną skargę i razu admin zostanie zdegradowany i zastąpiony nowym, czasem trzeba więcej tych tematów założyć, żeby mieć faktycznie podstawy, a nie za byle gówno degrady walić. Nie mówiąc o ciągłym łamaniu regulaminu chatboxa, prowokując, szydząc i obrażając całą administrację serwera. Przy tym wciągając w to inne osoby, by też mówiły źle i robiła się jedna wielka nagonka na daną grupę użytkowników. Miałeś tu bana Boa, nie pamiętam Cię, ale pokazałeś się z dobrej strony. Pomocny dla każdego kto ma problem, jeśli jesteś w stanie pomóc. Nie jesteś głupi, ale za bardzo się fiksujesz na jednym punkcie i robisz zwyczajnie trzodę. Skoro nie masz banów na serwerze, a tutaj robisz chaos łamiąc regulamin chatboxa, to coś jest nie tak. Nikt nie chce dla Ciebie źle, ale sam do tego dążysz, żeby tak było. Mówię to z dobrego serca - zacznij działać zgodnie z regulaminem forum, tak jak działasz na serwerze i serio nie będzie do czego się czepić, a w mojej opinii po sytuacjach jakie miały miejsce, po blokadzie na chatboxie - skarga słuszna. 5 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 13 Września 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Września 2025 Przejrzałem każdy wpis @ BOA DUPCZYCIEL w którym było coś wspomniane o adminach i powiem szczerze, prócz dwóch wiadomości o "ćpaniu" nie widzę tam nic co wskazywałoby, że trzeba go ukarać. Zgodzę się, że wyraża dosadnie swoją OPINIE na temat adminów DD2, ale nie łamie tym żadnego punktu regulaminu, nie prowokuje ani nie wyzywa, fragmenty o ćpaniu był skierowane ogólnie nie konkretnie w któregoś z adminów, ale tutaj każdy powinien sam się w klatkę uderzyć, bo nie jeden piszę ile to nie ćpa, czy też ile to nie pali, a jak go ktoś nazwie ćpunem to jest od razu jadka na boxie (To samo jeśli chodzi o alkohol). Skarga dotyczy forum, także w to co się dzieje na serwerze się nie zagłębiam, ale w mojej ocenie skarga nie słuszna. Rozwiązania jej się nie podejmuje, zostawiam sprawę dla czerwonych, jako iż jest on użytkownikiem po warunkowym powrocie, a na pewno z moją opinią dużo osób się nie zgodzi. / @ Hana_Montana 6 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 13 Września 2025 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2025 Pozwolę sobie skomentować i odwrócić rolę „skargi”. Przeszkadza wam BOA, nie to że nazywa kogoś „ćpunem” czy „pijakiem”, a po prostu BOA jako osoba. Dlaczego? To proste.. Robi coś czego większość nie potrafi zdzierżyć, zwraca uwagę i wytyka błędy, które nie powinny się zdarzać. Prawda jest taka że gdyby BOA chciał mógłby pisać skarga za skargą na adminów serwera dd2, a co najlepsze każda z nich byłaby oparta dowodami i musiałaby zostać przyjęta xdd 💁♂️ Mam wrażenie że część z nas po prostu całkowicie nie ogarnia tego serwerowego „rollercoaster’a” Wracając do tematu, nie zapominajcie że jak nas widzą tak nas piszą, i jeśli część adminów sami z siebie mówią ile to zeżarło kryształu, spaliło zielska i wypiło gorzały, faza i te sprawy, to nie dziwmy się użytkownikom że tak też „nas” opisują 4 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 13 Września 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Września 2025 Przejrzałem dokładnie wiadomości wysyłane przez @ BOA DUPCZYCIEL na chatboxie i muszę stwierdzić, że bardzo często pojawiają się tam słowa prowokujące i obraźliwe w stronę administracji serwera DD2. Nie będziemy tolerować sytuacji, w której ktoś publicznie wypowiada się w ten sposób o adminach, wrzucając wszystkich do jednego wora i przedstawiając w negatywnym świetle całą grupę. Jeżeli według Ciebie któryś z adminów źle się zachowuje na serwerze albo nie reaguje na zgłoszenia, to istnieje do tego odpowiedni dział na forum i tam należy takie sprawy zgłaszać. Chatbox nie jest miejscem do oczerniania administracji, a takie zachowania będą spotykały się z konsekwencjami. W związku z tym @ BOA DUPCZYCIEL poniesie konsekwencje za wysyłanie nieodpowiednich wiadomości na chatboxie. Jeśli masz jakieś "zarzuty" na adminowanie jakiegoś admina dd2 poparte dowodami, to napisz skargę w odpowiednim dziale 2 1 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 13 Września 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Września 2025 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi