Użytkownik sexoholik Opublikowano 11 Września 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Września 2025 Dzien dobry, przed chwila sobie kupilem VIP i ustawilem haslo. Potem wyrzucilo mnie z serwera, wiec ponownie sie polaczylem i pisze mi ''nieprawidlowe haslo'' Dzieki za pomoc. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 11 Września 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Września 2025 Musisz wpisać swoje hasło używając komendy w consoli setinfo_ PW "twoje hasło" Odnośnik do komentarza
Użytkownik sexoholik Opublikowano 11 Września 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Września 2025 Zrobilem teraz tak i nadal mi pisze ''nieprawidlowe haslo'' Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 11 Września 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Września 2025 Czyli źle hasło podajesz, napisz na PW do @ Anox lub @ Trivor podaj Nick oraz kod SMS, a na pewno ci przypomną hasło Odnośnik do komentarza
Użytkownik sexoholik Opublikowano 11 Września 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Września 2025 okej, sprobuje dzieki 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 11 Września 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Września 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi