Użytkownik -Pawel- Opublikowano 14 Września 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Września 2025 (edytowane) Proponuje od października do jego końca dodać na zmianę normalną mapę dd2 i hallowenową tak jak co roku tradycyjnie, w końcu jesteście już prawie jedynym dd2 bez botów... tutaj podaje mapy, ale nie wiem czy działają ale ta druga night to zawsze była chyba na csie w pazdzierniku de_dust2_night_br Mod for Counter-Strike 1.6 | CS1.6 Mods de_dust2_halloween_v2 Mod for Counter-Strike 1.6 | CS1.6 Mods de_dust2_night (Map) for Counter-Strike - GameMaps.com Edytowane 14 Września 2025 przez -Pawel- 1 2 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 14 Września 2025 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 14 Września 2025 Ja jestem na tak. Osobiście lubię takie smaczki i fajnie jakby serwer i administracja podtrzymała taką tradycję tak samo jak i na święta ze śniegiem 1 Odnośnik do komentarza
Lotencjusz Opublikowano 14 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2025 (edytowane) Ja równierz jestem na tak fajnie to wygląda wizualnie. https://gamebanana.com/mods/83729 Edit: Jakbyście chcieli wgrać mapkę to do drugiego listopada, a potem ja usunięcie. Edytowane 14 Września 2025 przez Lotencjusz 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lekarzyna Opublikowano 14 Września 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Września 2025 Fajny pomysł jeśli nie spowoduje to lagów serwera i spadków fpsów to jestem na tak Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 16 Września 2025 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Września 2025 Były kiedyś próby, na „ciemnych” dd2 90% ludzi nic nie widzi i narzeka, że się nie da grac. Jak znajdziecie coś w klimacie Halloween, ale żeby było coś widać to można pomyśleć 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 17 Września 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 17 Września 2025 Wtedy to się grać nie będzie dało w ogóle XD, bezsens Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 PROSTO. MISTRZ Opublikowano 17 Września 2025 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2025 co 5-7 map mapa hallowenowa i tyle ONLY DD2 Odnośnik do komentarza
Sponsor PierwszyblantDrugiblant Opublikowano 17 Września 2025 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2025 to jest dd2 ale tam 1 na parę map może być inna zawszę coś innego Odnośnik do komentarza
Użytkownik -Pawel- Opublikowano 23 Września 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Września 2025 W dniu 16.09.2025 o 19:42, Trivor napisał(a): Były kiedyś próby, na „ciemnych” dd2 90% ludzi nic nie widzi i narzeka, że się nie da grac. Jak znajdziecie coś w klimacie Halloween, ale żeby było coś widać to można pomyśleć Zawsze jakiś procent ludzi narzeka, ale jak była mapa de_dust2_night na zmiane z normalnym dd2 caly miesiąc na innych serwach to serwery i tak byly w miarę pełne, raczej lepszej mapy nie będzie, zobaczymy co inne sieci wykombinują na ten miesiąc @.@ Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 2 Października 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 2 Października 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi