Użytkownik∙ pablitto Opublikowano 20 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 (edytowane) Nick z Cs'a: pablitto Admin banujący: Sasuke Serwer: Dostałem bana na wszystkie serwer na, które próbowałem wbić Data zdarzenia: Nie wiem Opis sytuacji: Nie znam całej sytuacji, ale wiem tyle, że glebbie grał na Aimie, a ja wtedy miałem taki nick na innym forum i wyrwałem bana. Link do bana z amxbansa (http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php): W bansie pisze, że nie jestem zbanowany więc nie wiem o co chodzi, musiałem prawdopodobnie dostać bana na IP. Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : zuza : ) [AMXBans] Reason : ' AB ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 3931557 ' [AMXBans] Your IP : ' 37.47.26.51 ' [AMXBans] =============================================== Edytowane 20 Lutego 2019 przez pablitto Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 20 Lutego 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 A to co? http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=2060 Po co na jego nicku wlaziles? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ pablitto Opublikowano 20 Lutego 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 (edytowane) @Trivor ponieważ miałem wtedy taki nick na innym forum mogę podać bo nie jest opłacony i reklamą to nie będzie. cs-green.xaa.pl Edytowane 20 Lutego 2019 przez pablitto Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 20 Lutego 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Jak mogles miec taki nick na innym forum, jak zuza tu gral o wiele wczesniej i ty jak przyszedles to wiedziales, ze taki mial. Chyba tylko debil by wszedł na czyims nicku wiedząc, że ktos taki tutaj gra. Jak na moje korzystałes sobie z rankingu zuzy, tylko nie spodziewałes sie że dostaniesz bana Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ pablitto Opublikowano 20 Lutego 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 @Trivor zuza dostał bana i później był reset rankingu przypomnę CI Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 20 Lutego 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 W piątek możesz wejsc na serwer Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 20 Lutego 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi