Użytkownik Patka_ Opublikowano 19 Września 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Września 2025 (edytowane) Nick z CS: Patka_ Admin banujący: Janusz HD Serwer: DD2 Data zdarzenia: 2025-09-10 Steamid: STEAM_0:1:631864580 Opis sytuacji: Ponownie witam i proszę o rozpatrzenie tego, bo nie mam nic wspólnego z tym banem. Wczoraj weszłam sobie na strefe i zobaczyłam bana. A o tym banie z innej serwerowni tez nie miałam pojęcia. W bansie jak wchodzę na waszego bansa, pokazuj, ze z moim IP jest wszystko okej. Jestem zdziwiona tą sytuacją. Link do bana z amxbans ():https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=1946 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Edytowane 19 Września 2025 przez Patka_ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 20 Września 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Września 2025 1. SteamID w przeszłości używane i powiązane z użyszkodnikiem, którego tutaj nie potrzebujemy; Spoiler 2. Regulamin Sieci StrefaSkilla.pl -> §4. Podania, skargi, odwołania: 4.3 Odwołanie od bana można napisać maksymalnie do 48h od jego otrzymania.: Spoiler 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 20 Września 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Września 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi