Strefowicz CwaniaczeK Opublikowano 21 Września 2025 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 21 Września 2025 (edytowane) Twój nick: Cwaniak Nick oskarżonego: @ h0w Powód skargi: Ban na 30 min XD Opis sytuacji: Grałem sobie na serwerze i nagle gość krzyknął na mikro skurwysyn mówie że za to powinien być ban pytał howl kto więc odpowiedziałem ( że taki z ciebie kurwa admin że wszystko wiesz i to należy w twoich obowiązkach aby widzieć takie rzeczy ) mało tego do skargi dołączę że howl ma wyebane na obowiązki był gość na serwerze z nickiem GGGGGGGGGGGGG sytuacja miała miejsce około 8:30 coś takiego goś walił banie że hej ogólnie było dwóch adminów na serwerze ale że skarga tyczy się ciebie to tak regajesz na zgłoszenia graczy mało tego zgłaszamłem wam że gość ma klatki i siedzi na respie z AWP też macie to w tyłku wolicie grać ... czepiałeś się mnie że na zgłoszenia nie reagowałem a ty co robisz wielki panie adminie zacznij wykonywać swoje obowiązki .... Data i godzina zdarzenia: 21.09.2025 - 09:59:55 Miejsce zdarzenia: DD2 Dowody: Coś od siebie: Moim zdaniem admin nie wykonuje swoich obowiązków dużo ludzi mówi że howl to zbiera rangi po to aby się tylko świecić na forum może coś w tym jest @ h0w pisałem w tej sprawie do @ Mr.Alban na steam że nie reagujesz na zgłoszenia więc i proszę Albana o to aby wyciągnął logi z zgłoszeń między 8:30 a 9:20 skoro tutejszy adminek twierdzi że takowego zgłoszenia nie dostał ja niestety do logów nie mam dostępu Prawda jest taka że w momencie kiedy dostałeś zgłoszenie sobie pisałeś z kimś na czacie ale dziwne że nie widziałeś mojego zgłoszenia to raz a dwa dzięki twojej rzetelnej pracy puściliście odpaleńca @ h0w a to że mi się dział pomylił to mało znaczy dział skarg to dział skarg XD Edytowane 21 Września 2025 przez CwaniaczeK 1 5 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 21 Września 2025 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2025 Po pierwsze: 20.Prowokacje (próba wszczęcia kłótni) --> Upomnienie / Kick / Ban od 30 min do 1h . Zadałem Ci pytanie bo w momencie kiedy Ty użyłeś tych swoich super magicznych słów że za to powinien być ban to ja właśnie umarłem, a jak wiesz (bo byłeś chwilę adminem xd) jak admin żyje to nie słyszy wypowiedzi graczy Po drugie, wskaż proszę dowód w którym taka sytuacja o Twoim rzekomym zgłoszeniu u@ w mojej obecności miała miejsce. Po trzecie Ty mi będziesz pisał że jako admin nic nie robię i zbieram rangi jak wystarczy wejść w bansa i zobaczyć kto coś robi a kto czegoś nie robi xdd a po czwarte zanim coś napiszesz na tym forum zapoznaj się z jego REGULAMINEM bo widzę że dalej tego nie zrobiłeś, a zgodnie z §4. Podania, skargi, odwołania pkt. 4.8 Skargi bez dowodów nie będą rozpatrywane, zostaną natomiast natychmiastowo zamknięte. Dowodem w przypadku reklamy/obrazy/nadmiernego przeklinania na czacie, itp. jest zrzut ekranu (Screenshot), a w przypadku wspomagaczy jest to demko. Aaaaaa i zapomniałbym.. Piszesz skargę na mnie jako admina z serwera to powinieneś też wiedzieć że to gdzie napisałeś ten temat to skargi forumowe mistrzu :> Serwerowe są tam gdzie serwery :> @ CwaniaczeK Tobie się wszystko myli i teraz i wcześniej, natomiast Twoja rzetelna "praca" zakończyła się jak widać 5 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 21 Września 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 21 Września 2025 Co do bana to został nałożony słusznie za prowokacje z twojej strony. A jeśli chodzi o niereagowanie na zgłoszenia to sprawdzę logi. Temat zamykam do czasu sprawdzenia. Logi sprawdziłem i faktycznie poszło zgłoszenie od ciebie u@. Na serwerze był właściciel i w tym momencie pisał coś do chłopaków więc twoje zgłoszenie mogło im ukmknąć. Skargę odrzucam ale proszę zwracajcie bardziej uwagę na zgłoszenia graczy. 3 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 23 Września 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 23 Września 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi