Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONA] [SKARGA] ONLY DD2 - h0w

CwaniaczeK

Rekomendowane odpowiedzi

• Strefowicz

1. Twój Nick: CwaniaK 
2. Nick oskarżonego: @ h0w
3. Czas zdarzenia: 21.09.2025 godzina 22:30/22:42
4. IP/SID oskarżonego: 
5. Powód skargi: Brak kultury osobistej + 0 reakcji na zgłoszenia 
6. Opis sytuacji: A więc gram sobie na serwerze DD2 godzina 22 jakoś wbiłem i lata jakiś gracz ( Dom ) po serwerze strzela w swoich we mnie puszcza jakiś shit na mikro ... wbiłem na forum napisałem na czacie aby jakiś admin wbił na chwilę opisałem sytuację i po chwili wbija howinka biedna jak zwykle nic nie świadoma XD Mimo że 3 minuty temu pisał na czacie, ok możliwe że mógł nie widzieć mojej wiadomości pomijając wbił na serwer wleciało ode mnie jedno zgłoszenie odpisał że on nie widzi nie słyszy jak żyje ^^ pominę więc powiedziałem mu już na mikro lekko wkurwiony żeby go zbanował zaczął się ze mną kłócić po czym admin wielofunkcyjny XDDD do mnie słowa na mikro gdzie słyszało to wielu graczy "Spierdalaj" według mnie pan admin trochę przesadził i należy się warn za takie zachowanie bo skoro jest adminem tym bardziej nie pełni tutaj jednej roli a więcej powinien wiedzieć mimo presji że szacunek do gracza to mimo wszystko podstwawa a dany admin daje jak widać łatwo się wyprowadzić z równowagi i obraża graczy .... proszę o wyciągnięcie z tego konsekwencji @ Mr.Alban
7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): Demko proszę zobaczyć 22:30/22:42 

@ h0w Ja nie wiem czy ty jesteś pijany czy coś bierzesz widać że jesteś aktywny na chatboxie piszesz z ludzmi ale ty nie widzisz mojej wiadomości tym bardziej obrażasz mnie w skardze .... czy ty jesteś poważny ja ci spamowałem na u@ idz zmień dilera albo przestań pić dostałeś ode mnie jedno zgłoszenie i ty mówisz że to spamowanie XD Ty mi tu regulamin recytujesz panie adminie XD ? Gdzie do ludzi na mikro mówisz spierdalaj obrżasz mnie w skardze za nim zaczniesz komuś regulamin recytoweać sam zacznij się do niego stosować bo twoje zachowanie jako admina wielofunkcyjnego jest karygodne i określane mianem brak słów.

a co do twojego bana zrobiłeś to po czasie zgłoszenia ok niech ci będzie zbanowałeś łał teraz ci medal dadzą ^__^ 

Od tego są opiekunowie aby sprawdzić okoliczności zdarzenia nie bądź taki przemądrzały bo ci tyłu braknie :) 

@ Kolejarz twoje zdanie mało co mnie interesuje sorry admin ma prawo znać regulamin a widać on go nie zna i obraża graczy po czym wchodzi i robi to w skardze znaczy że robi to bezskrupulatnie z tego wychodzi że howinka tutaj najwidoczniej chyba ma jakieś ponad uprawnnienia skoro może obrażać graczy mało tego klnie na serwerze ale to już pomijam :) a co do prowokowania nie miałem tego na celu i go nie prowokowałem  bo w żaden sposób nie zwróciłem się do niego tak aby usłyszeć słowa spierdalaj :) XD Ale skoro już pan admin nie panuje nad słowami może jakiś urlop XD albo ciche dni się zbliżają^^ 

@ Trivor

@ Mr.Alban    proszę bardzo pan howinka mimo skargi oraz ubliżania mi w niej  domagał się jakiś dowódów widać że bardzo jest zaszczycony swoim zachowaniem że lubi się chwalić tym wszystkim ( howinka tylko niech ci z pędzla nie pocieknie ) bo masz się czym szczycić :) 

Mam nadzieję że wyciągniesz z tego konsekwencje bo jak widać admin uważa się za lepszego i może obrażać graczy mimo stanowisk jakie posiada uważa się za bezkarnego skoro się smieje z własnej głupoty jaką zareprezentował swoim zachowaniem na serwerze... 

Screenshot_20250922_094509_Chrome.thumb.jpg.fbc832108b50a2d8dd7cfaf9054d403a.jpg

Edytowane przez CwaniaczeK
  • WTF 1
  • xD 7
  • Dislike 1

• Opiekun UBT CS 1.6

Wybaczcie proszę o słowa których użyję, ale ten człowiek ma coś nie równo pod sufitem .. Wchodzę na serwer, nagle zaczyna mi spamować u@, nie mam pojęcia o co chodzi, zaczyna wydzierać mordę przez mikrofon jakby chłopa mrówki pogryzły. Nagle zaczyna mi mówić że pisał na forum (gdzie nie przeglądałem forum i nie wiem o co chodzi) po chwili pisze mi u@ ponownie nick gracza że mam zbanować oczywiście nie mówiąc za co. Ledwo co wlazłem na serwer a chłop jakąś gówno burzę kręci, ja nie wiem co go boli, ale każdorazowo łamiesz regulamin serwera a w taryfikatorze jest jasny zapis 27. Podważanie decyzji Admina (zbędne komentowanie co robi / jak powinien coś zrobić) --> Upomnienie / Kick / Ban od 5 min do 30 min. Ponadto jest kolejny zapis 20.Prowokacje (próba wszczęcia kłótni) --> Upomnienie / Kick / Ban od 30 min do 1h.  Po raz kolejny robisz to samo i owszem w pewnym momencie powiedziałem do Ciebie "Spierdalaj" bo któreś klepki gdzieś nie łączą a Ty jak małe dziecko no cóż .. @ CwaniaczeK polecam mniej jarać trawy bo wypaliła chyba wszystko co możliwe.  Aaaaaa i wstaw to swoje demko bo hltv nie ma to żeby można było pokazać jak bardzo nawiedzony i odklejony jesteś. Świadkiem zajścia są gracze: @ Keep Calm  @ Kolejarz WCHODZĄC NA SERWER NIE MOGĘ BANOWAĆ KAŻDEGO BO KRÓLEWICZ TEGO SOBIE ŻYCZY, BANUJE GRACZY PO SPRAWDZENIU, NA TYM TO POLEGA. Dodatkowo co do niereagowania na zgłoszenia https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=2112

@ CwaniaczeK jaka Howinka? Ty nawet mojego nicku nie potrafisz i nie potrafiłeś (nigdy) poprawnie napisać. Wskaż mi kiedy i gdzie Cię obraziłem, bo to co piszę tutaj na Twój temat to szczera prawda, przyczepiłeś się mnie bo napisałem raz na Ciebie skargę która była 100% uzasadniona, tutaj próbujesz się wymydlić i odpłacić a prawda jest taka że na chwilę obecną masz zerowe pojęcie o regulaminie i taryfikatorze. Mówienie do osoby która była w danym momencie na serwerze "Twoje zdanie mało co mnie interesuje" świadczy tylko o Tobie. Wstaw to swoje demko jako dowód bo zaraz po Twoim płaczu zmieniła się mapa i niestety mi się nadpisało a Ty wyszedłeś więc powinieneś mieć. Aaaaa co do alkoholu i używek .. nie korzystam, dziękuję. 

Po jakim czasie od zgłoszenia? :kekw: To chyba logiczne że jak ktoś mi zgłosi u@ i napisze co jest to pójdę w spect i to sprawdzę, a nie tak jak Ty to zrobiłeś. Najpierw sprawdzam, później banuje - taka kolej rzeczy.

@ CwaniaczeK jeszcze raz proszę o WSTAWIENIE DEMKA. - JAK NIE POTRAFISZ NAPISZ DO MNIE NA PRIV TO CI POMOGĘ. To jest jedyna możliwość aby skarga została przyjęta. Brak dowodów - skarga do zamknięcia. Wstaw to demko bo sam z chęcią udowodnię z kim mamy do czynienia.

A "wielofunkcyjna" może być np. łopata a nie admin xd

Od tego jest regulamin żeby się zastosować bo jak widać nie potrafisz a nie opiekun bo zgodnie z nim brak dowodów = brak skargi, nikt nie będzie wiecznie za Ciebie wszystkiego robił, w domu dalej prosisz o podcieranie tyłka?;) i jak to napisałeś „nie bądź taki przemądrzały bo Ci tylu braknie” ;) 

• Lubię to! 3

XDD1.png

• Użytkownik

Jako, iż byłem faktycznie świadkiem tej sytuacji to sie wypowiem. A więc tak wszedłem na serwer i widziałem i słyszałem jak owy gracz puszcza ciągle cos na mikro i strzela do wszystkich tak samo jak i jeszcze jeden inny gracz bodajże miał nick koz@. Spojrzałem wiec w tabele i patrze ze jest jeden z adminow czyli How. napisalem wiec mu na U@ tak jak nalezy po czym how wyszedl na specty zeby to sprawdzic. Jak dla mnie normalna i prawidlowa reakcja admina w tej sytuacji. Po zbanowaniu nie grzecznych graczy zaczela sie dyskujsja prowadzaca do nikad poniewaz Cwaniak z wielkmi pretensjami do admina co wyzej zostalo opisane. No coz kolego bycie adminem nie polega na wchodzenie na serwer i banowanie kazdego bo tak ktos napisal na chatboxie inaczej mysle ze duzo by tu ludzi juz nie gralo majac same bany. Na serwer trzeba wejsc i sprawdzic czy zgloszenie jest faktycznie podstawne. Tu zachowanie admina prawidlowe a pretensje nie uzasadnione, co do slow ktore wypowiedzial how to ja akurat zrozumialem je bardziej jako "dobra skoncz juz te farmazony" tyle ze zawarte w formie "dobra spierdalaj cwaniak" i ogladajac demko slyszac glos how mysle ze kazdy akurat odbierze to w takiej formie jak ja odczulem a nie jako obrazenie ow gracza.

W dniu 21.09.2025 o 23:15, CwaniaczeK napisał(a):

admin daje jak widać łatwo się wyprowadzić z równowagi i obraża graczy 

a co do tych slow z twojej wypowiedzi to mam wrazenie ze jasno sugerujesz ze celowo probujesz prowokowac adminow co przypokminam jest rowniez karalne.

Pozdrawiam Kolejarz

• Lubię to! 7
  • Ha ha 1
  • D3M0N zmienił(a) tytuł na [SKARGA] ONLY DD2 - h0w
  • Junior Admin
Junior Admin

Co do niereagowania to miał prawo nie widzieć co pisałeś na SB. A wchodzą na serwer admin nie będzie banował bez sprawdzenia. @ h0w dostał zgłoszenie po czym sprawdził i zbanował więc nie wiem o co chodzi? A co do dalszej wymiany proszę o wrzucenie dema z zajścia. Dema nie wrzuciłeś ale i tak obejrzałem sobie całe zajście. Wsiadłeś na niego, że niereaguję ale to wyjaśniłem ci wyżej. Co do tekstu "spierdalaj" powinien się pohamować jako admin za co dostaje  upomnienie. Poza tym tekstem nie ma się do czego przyczepić. Skargę odrzucam.

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Junior Admin
Junior Admin

skarga odrzucona.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]