Donator KOMORNIK123 Opublikowano 22 Września 2025 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 22 Września 2025 1. Twój Nick @ KOMORNIK123 2. Nick oskarżonego: @ PierwszyblantDrugiblant @ Super Mario 3. Czas zdarzenia: 17 58 4. IP/SID oskarżonego:Admini 5. Powód skargi: Brak reakcji na zgłoszenia na u@@@ x2 6. Opis sytuacji: Zgłaszałem gracza ze zrobił RC na mapie, 0 reakcji Adminów 12. Recconect --> Ban do 30min (Kara najmniejsza, aby nie grać mapy po ponownym wejściu) @ Super Mario no tak bo sobie tak dla żartu zgłaszałem gracza że zrobił RC. Widać ze sie w ogóle nie znasz na byciu adminem,było otworzyć console i zweryfikować zgłoszenie RC, w ciągu 1 minuty.. P.s A ja nie widzę w regulaminie ze za coś takiego jest kick,a nie ban 7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): 3 1 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 22 Września 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Września 2025 @ PierwszyblantDrugiblant @ Super Mario wypowiedzcie się Odnośnik do komentarza
Użytkownik Super Mario Opublikowano 22 Września 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Września 2025 Zobaczylem na u@ jak piszesz to dałem kicka bo szczerze mówiąc nie widziałem żeby robił rc dlatego nie chciałem dawać bana będąc niepewnym. Byłeś na serwerze jak dostał kicka to mogłeś i tego ssa dać ale pewnie nie widziałeś, ale no tak ja jako admin musze miec szeroko oczy otwarte i nie moge takiej rzeczy nie zauwazyc. Milego wieczoru pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 23 Września 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 23 Września 2025 Jeżeli nie widzieliście to odpalacie konsole i wszystko jest jasne. Leci upomnienie. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 23 Września 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 23 Września 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi