Użytkownik cyberpank Opublikowano 24 Września 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Września 2025 Twój nick: Kaspi Nick oskarżonego: Spanish Inquisition Powód skargi: Admin daje na tydzień bana Opis sytuacji: Otóz tak grałem sobie a gracz o nicku Gtk cały czas mnie prowokował i ciągle pisał , zesrałeś sie?????? i admin nie reagował wgl na to , ja odpisałem Gtk w swojej obronie , ja wiem nie tłumaczy mnie to ale koleś naprawdę ostro prowokował , a admin daje bana na tydzień z opisem '' naucz się kultury człowieku , mam świadków na serwerze , ze tak było i dziś wcześniej admin Heroina dała bana gtk za prowokacje , 3xit też to potwierdzi Data i godzina zdarzenia: 24.09.2025 - 22:33:02 Miejsce zdarzenia: dd2 Dowody: ADmini dd2 od siebie , moim zdaniem tydzień to przesada jest nawet za obrazanie , z miejsca tydzień czasu no chore , a gość który prowokował gra normalnie i admin ma to w dupie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lekarzyna Opublikowano 25 Września 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Września 2025 (edytowane) Wczoraj obaj ciągle byliście upominani przez @ H.E.R.O.I.N.A abyście przestali się wyzywać i prowokować co dawało marny skutek. Ban na 7 dni trochę długi, osobiście jakbym miał dalej uprawnienia byście dostali na 3h a jak sytuacja dalej by miała miejsce to na 1 dzień itd. Wy po prostu nie rozumiecie, że psujecie gre innym bo muszą te wasze wypociny czytać i słuchać. Jak dzieci w przedszkolu... Edytowane 25 Września 2025 przez Lekarzyna 2 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 herka Opublikowano 25 Września 2025 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2025 (edytowane) Tak jak @ Lekarzyna napisał byliście upomnieni,ale nic z tym nie robiliście. Po co reagować na zaczepki. Dostaliście bana na 30min to akurat było za mało. Następnym razem jak będzie taka sytuacja, "oby nie była" to dostaniecie na więcej. Można żyć w zgodzie a nie ciągle się wyzywać. Trzymajcie tą kulturę. Nikt nie chce słuchać, czytać waszych wypocin. Dzieci w przedszkolu są mądrzejsi od was. Pozdrawiam @ cyberpank masz też bogatą bibliotekę banów Edytowane 25 Września 2025 przez H.E.R.O.I.N.A 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik cyberpank Opublikowano 25 Września 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Września 2025 W dniu 25.09.2025 o 13:40, Lekarzyna napisał(a): Wczoraj obaj ciągle byliście upominani przez @ H.E.R.O.I.N.A abyście przestali się wyzywać i prowokować co dawało marny skutek. Ban na 7 dni trochę długi, osobiście jakbym miał dalej uprawnienia byście dostali na 3h a jak sytuacja dalej by miała miejsce to na 1 dzień itd. Wy po prostu nie rozumiecie, że psujecie gre innym bo muszą te wasze wypociny czytać i słuchać. Jak dzieci w przedszkolu... Na jeden dzień spoko może być , kompromis ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik cyberpank Opublikowano 25 Września 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Września 2025 W dniu 25.09.2025 o 13:50, H.E.R.O.I.N.A napisał(a): Tak jak @ Lekarzyna napisał byliście upomnieni,ale nic z tym nie robiliście. Po co reagować na zaczepki. Dostaliście bana na 30min to akurat było za mało. Następnym razem jak będzie taka sytuacja, "oby nie była" to dostaniecie na więcej. Można żyć w zgodzie a nie ciągle się wyzywać. Trzymajcie tą kulturę. Nikt nie chce słuchać, czytać waszych wypocin. Dzieci w przedszkolu są mądrzejsi od was. Pozdrawiam @ cyberpank masz też bogatą bibliotekę banów Może i mam ale też widzisz , że ktoś prowokuje to każesz czekać i nic z tym nie robisz z jednej mąki jesteście wszyscy, pozdro Przyjaciel <3, 25 Września 2025 3.19 Zakazane jest pisanie posta pod postem, aby dodać nową treść używaj opcji "Edytuj". Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 25 Września 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 25 Września 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi