Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONA] [SKARGA] - Spanish Inquisition

cyberpank

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: Kaspi 
Nick oskarżonego: 

Spanish Inquisition

Powód skargi:  Admin daje na tydzień bana 
Opis sytuacji:  Otóz tak grałem sobie a gracz o nicku Gtk cały czas mnie prowokował i ciągle pisał , zesrałeś sie?????? i admin nie reagował wgl na to , ja odpisałem Gtk w swojej obronie  , ja wiem nie tłumaczy mnie to ale koleś naprawdę ostro prowokował , a admin daje bana  na tydzień z opisem  '' naucz się kultury człowieku  , mam świadków na serwerze , ze tak było i dziś wcześniej admin Heroina dała bana gtk za prowokacje , 3xit też to potwierdzi 
Data i godzina zdarzenia:

24.09.2025 - 22:33:02 

Miejsce zdarzenia: dd2
Dowody: ADmini dd2    

od siebie , moim zdaniem tydzień to przesada jest nawet za obrazanie , z miejsca tydzień czasu no chore  , a gość który prowokował gra normalnie  i admin ma to w dupie

• D3M0N zmienił(a) tytuł na [SKARGA] - Spanish Inquisition
  • Użytkownik

Wczoraj obaj ciągle byliście upominani przez @ H.E.R.O.I.N.A abyście przestali się wyzywać i prowokować co dawało marny skutek.

Ban na 7 dni trochę długi, osobiście jakbym miał dalej uprawnienia byście dostali na 3h a jak sytuacja dalej by miała miejsce to na 1 dzień itd.

Wy po prostu nie rozumiecie, że psujecie gre innym bo muszą te wasze wypociny czytać i słuchać. Jak dzieci w przedszkolu...

Edytowane przez Lekarzyna
  • Lubię to! 2
  • Admin CS 1.6 ONLY DD2

Tak jak @ Lekarzyna napisał byliście upomnieni,ale nic z tym nie robiliście. Po co reagować na zaczepki. Dostaliście bana na 30min to akurat było za mało. Następnym razem jak będzie taka sytuacja, "oby nie była" to dostaniecie na więcej. Można żyć w zgodzie a nie ciągle się wyzywać. Trzymajcie tą kulturę. Nikt nie chce słuchać, czytać waszych wypocin. Dzieci w przedszkolu są mądrzejsi od was. Pozdrawiam

@ cyberpank masz też bogatą bibliotekę banów

Screenshot_2025-09-25-13-57-43-287_com.android.chrome.jpg

Edytowane przez H.E.R.O.I.N.A
  • Lubię to! 1

file_00000000677071f48e2a77231f2bfa57.png

• Użytkownik
W dniu 25.09.2025 o 13:40, Lekarzyna napisał(a):

Wczoraj obaj ciągle byliście upominani przez @ H.E.R.O.I.N.A abyście przestali się wyzywać i prowokować co dawało marny skutek.

Ban na 7 dni trochę długi, osobiście jakbym miał dalej uprawnienia byście dostali na 3h a jak sytuacja dalej by miała miejsce to na 1 dzień itd.

Wy po prostu nie rozumiecie, że psujecie gre innym bo muszą te wasze wypociny czytać i słuchać. Jak dzieci w przedszkolu...

Na jeden dzień spoko może być  , kompromis ?

• Użytkownik
W dniu 25.09.2025 o 13:50, H.E.R.O.I.N.A napisał(a):

Tak jak @ Lekarzyna napisał byliście upomnieni,ale nic z tym nie robiliście. Po co reagować na zaczepki. Dostaliście bana na 30min to akurat było za mało. Następnym razem jak będzie taka sytuacja, "oby nie była" to dostaniecie na więcej. Można żyć w zgodzie a nie ciągle się wyzywać. Trzymajcie tą kulturę. Nikt nie chce słuchać, czytać waszych wypocin. Dzieci w przedszkolu są mądrzejsi od was. Pozdrawiam

@ cyberpank masz też bogatą bibliotekę banów

Screenshot_2025-09-25-13-57-43-287_com.android.chrome.jpg

Może i mam ale też widzisz , że ktoś prowokuje to każesz czekać i nic z tym nie robisz z jednej mąki jesteście wszyscy, pozdro

Przyjaciel <3
Przyjaciel <3,

3.19 Zakazane jest pisanie posta pod postem, aby dodać nową treść używaj opcji "Edytuj".

• Junior Admin
Junior Admin

skarga odrzucona.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]