Junior Admin Dusia Opublikowano 20 Lutego 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 (edytowane) Parę żartów - Mamo, Tato - grałem w pokera i... wyprowadzam się z tego domu! - Oo, gratulacje! - Wy też. - Chcę dzisiaj nocować u ciebie. - Ok, ale będę na górze. - Mmm, uwielbiam władczych mężczyzn. - Moje łóżko piętrowe, moje zasady! Mówi dyrektor do sprzątaczki: - Pani Jadziu, gdzie się podział kurz z mojego biurka? - Starłam panie dyrektorze. Coś nie tak? - Cholera, miałem tam zapisane ważne telefony! Zięć zwraca się do teściowej: - Mamusiu, wychodzę. Kupić coś? - Mieszkanie sobie kup! Co to jest smalec? To taki dżem ze świni. Chirurg do pacjenta: - Usunięcie tego gwoździa z pana głowy będzie kosztowało dwa tysiące. - Ale przecież ja mam ubezpieczenie w NFZ! - Na podstawie samego ubezpieczenia możemy go Panu lekko przygiąć, żeby nie przeszkadzał. Nauczycielka pyta się klasy: Dzieci kto w waszej rodzinie jest najstarszy? - U mnie dziadek - W mojej rodzinie babcia - Pra-pra-pra-pra babcia - To niemożliwe! - Dla-dla-dla-czego? Dzieci przychodzą do szkoły, a pani ich pyta : - Dzieci drogie co daje nam krówka? - Dzieci : Mleko -Dobrze! A co daje nam kurka? - Dzieci : Jajka -Świetnie a świnia? - Dzieci : Prace domowe! U lekarza: - Wygląda na to, że jest pani w ciąży. - Jestem w ciąży?! - Nie. Ale wygląda pani jakby była. Matka krzyczy na córkę: - Zabraniam ci wracać tak późno do domu. Masz dopiero 17 lat. Ja w twoim wieku... - Wiem, wiem. - przerywa córka - Siedziałaś stale w domu... bo ja miałam pięć miesięcy... - Tatusiu, czy Ocean Spokojny zawsze jest spokojny? - Co za głupie pytanie? Czy nie możesz pytać się o coś mądrzejszego? - Mogę. Kiedy umarło Morze Martwe? Dowód, że kopniak w jaja jest bardziej bolesny, niż poród. Kilka miesięcy po byciu kopniętym w jaja, żaden facet nie powie "Myślę, że chcę jeszcze raz." Przychodzi żaba do lekarza: - Panie doktorze coś mnie j*bie w stawie! - Podejrzewam raka - odpowiedział lekarz - Mamo, pójdziemy na Halołyn!? - NIE! - Dlaczego? - Bo to nie polskie święto! - Ale mamoooo! - Emma, Dżesika dajcie już spokój! - Gdzie byłeś? - Z dzieciakami w zoo... - Mają jakieś nowe zwierzęta ? - No... tygrys jest. Taki wielki. Podszedł do kraty i zrobił głośno "PFFFFFF!!!" - Co ty bredzisz??? Tygrysy robią "WROOOAAAAARRRR!!!" - No paszczą tak. Ale ten podszedł tyłem... Dobrze położony asfalt na remontowanej drodze oznacza, że niedługo będą wymieniać rury kanalizacyjne? Edytowane 20 Lutego 2019 przez Dusia⚝♡ 1 3 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 20 Lutego 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 (edytowane) Postarałaś się kochana Edytowane 20 Lutego 2019 przez Trivor 1 Odnośnik do komentarza
VIP NeQu<#|m00d Opublikowano 20 Lutego 2019 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Dobre Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 21 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 1 pracuję 16 obserwuje nic nowego jak to w każdej robocie. Xd 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 23 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi