Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[REDAKTOR] - Lotencjusz

Lotencjusz

Rekomendowane odpowiedzi

Wymagania:

- Znajomość zasad ortografii, gramatyki i interpunkcji,    

- minimum, ukończony miesiąc z działalnością na sieci       ✔

- biegłe posługiwanie się ortografią, stylistyką, gramatyką j. polskiego      

- konstruktywne i zwięzłe budowanie zdań wedle zasad stylistyki          ✔

- aktywność, minimum 2 godziny dziennie na forum          ✔

Nick: @ Lotencjusz
Imię: Robert
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: To już zależy od harmonogramu wyznaczonego przez Opiekuna redaktorów. :) 
Dlaczego akurat Ty?: Poprawa aktywności na forum, Postanowiłem napisać podanie o redaktora, ponieważ chciałbym spróbować swoich sił ponownie na tym stanowisku mamy dwóch redaktorów  a bardzo chciałbym im pomóc we trójke będzie  nam raźniej. To co będzie trzeba będzie zrobione, ciężko określić terminarz zajęć na podstawie pisanych tematów. Ale może dostanę jakąś "przychylność"? :D 
Doświadczenie: Byłem w redakcji, więc jakieś jest
Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): Ortografię znam miałem 3 w podstawówce, rzadko kiedy popełniam błędy. Nawet jeżeli jakiś popełnię to moje kochane google poprawi za mnie, szybciej popełniłbym błąd interpunkcyjny, bo czasami nie wiem, czy postawić ten przecinek, czy nie. xD

Przykładowy wywiad/artykuł: 

Kontakt: Forum,steam,fb

Edytowane przez Lotencjusz
  • xD 2
  • VIP
VIP

Napisze tak była rezygnacja z twojej strony w czerwcu przez wypalenie, okej minęło trochę czasu, więc mogło to się ustabilizować, ale boję się o to, że ponownie zrezygnujesz. Obecnie na forum potrzeba redaktora, który rozrusza trochę ten dział bo jak na razie to pojawiają się tam tylko gazetki (raz na miesiąc), pytanie dnia oraz zagadki i jakoś nie widzę, żeby to miało ruszyć, ponieważ żaden z redaktorów nie ma urlopu a zabawy stoją (prócz @ Hana_Montana :/ Nie ma sensu żeby kolejna osoba miała być tylko do tego aby wstawiać pytanie dnia czy zagadki :/ Ale już jako iż, że byłeś redaktorem dałbym Ci szansę abyś trochę może rozruszał zabawy w redaktorce bo na prawdę można fajnie się w nich pobawić i pośmiać  :D Jestem za mocnym okresem próbnym aby zobaczyć czy podołasz zadaniu i rozruszasz dział :) Bo tak jak wspomniałem do pytań dnia i zagadek wystarczy jeden redaktor :) :sadcat: :catKiss:

• Dzięki 1
  • Zasłużony

Potrzebujemy pomocy w redakcji, więc każda para rąk do pracy się przyda. 

Odbierz rangę w odpowiednim dziale 

• Dzięki 1

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]