Piekielny DiaBeL Opublikowano 28 Września 2025 Piekielny Udostępnij Opublikowano 28 Września 2025 1. Twój Nick: @ DiaBeL 2. Nick oskarżonego: @ I Love You Marry Jane 3. Czas zdarzenia: 28.09.2025 - 13:11:31 4. IP/SID oskarżonego: 5. Powód skargi:Nie ogarniety admin. 6. Opis sytuacji:Co tu opisywać Admina który nic nie ogarnia chlop kampi mozna powiedzieć co mape gracz o nicku eXe q7 WTK po jaki chu.. zglaszac kogos jak ten przyglup bo inaczej nie mozna ujać @ I Love You Marry Jane nic innego nie widzi tylko jak ktos kogos wyzwie xD napisałęm wyjebac go za cele odpowiedz gracza ciebie wyjebac Odpowiedz moja zamknij pizde = Ban 30 min Admin o nicku @ I Love You Marry Jane Do wyjebania tyle odemnie xD 7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): Demko 3 2 2 Odnośnik do komentarza
Donator KOMORNIK123 Opublikowano 28 Września 2025 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 28 Września 2025 Najlepsze jest ze inny gracz na tej mapie lepiej ludzi wyzywają i nie dają banów .... @ I Love You Marry Jane po co ma zgłaszać jak wszyscy to olewają.. Ale dużo osób mówi ze nadajesz się do banowania za respa i kulturę.. A niżej masz linka ze jak sie zgłasza to niektórzy maja to w dup... Spoiler 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik I Love You Marry Jane Opublikowano 28 Września 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Września 2025 @ DiaBeL za obraze masz juz i tak cieplo to raz, dwa wyzywales kilkikrotnie, wystarczy, ze alban sprawdzi logi czlowieku, a pozniej piszesz skarge, to jest paradoks. Ja wiecej nie bede pisal, tylko poczekam na Albana i zobaczymy, niech tylko sprawdzi co tam ciekawego pisales, i wyzywalem na voice. Nie pozdrawiam. i jeszcze sprawa druga @ KOMORNIK123 od tego masz u@ zeby pisac czy zglaszac ludzi a na voice stekasz czlowieku co rusz xDD 1 1 1 2 Odnośnik do komentarza
Piekielny DiaBeL Opublikowano 28 Września 2025 Autor Piekielny Udostępnij Opublikowano 28 Września 2025 W dniu 28.09.2025 o 13:53, I Love You Marry Jane napisał(a): @ DiaBeL za obraze masz juz i tak cieplo to raz, dwa wyzywales kilkikrotnie, wystarczy, ze alban sprawdzi logi czlowieku, a pozniej piszesz skarge, to jest paradoks. Ja wiecej nie bede pisal, tylko poczekam na Albana i zobaczymy, niech tylko sprawdzi co tam ciekawego pisales, i wyzywalem na voice. Nie pozdrawiam. i jeszcze sprawa druga @ KOMORNIK123 od tego masz u@ zeby pisac czy zglaszac ludzi a na voice stekasz czlowieku co rusz xDD Niech sprawdzi logi Sam siebie klamiesz xDDD co za gosc ja pierd..e xDDDD Czego mam ciepło grozisz mi teraz czy co ? Dobrze powiedziałes wszysto jest na voice teraz kazdy zobaczy jakim jestes przyjebanym adminem nie mowiac prawy xD @ I Love You Marry Jane ty masz takie wodoglowie ze nawet nie kumasz czy czytasz na @u czy na normalnym Tobie nie warto nic zglaszac bo i tak chuja robisz jedynie co siedzisz na tym obsranym fotelu i patrzysz kogo zabic xD NIE POZDRAWIAM 3 1 2 Odnośnik do komentarza
Premium Bourbon Opublikowano 28 Września 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 28 Września 2025 Dostałem teraz instant bana na 30min,za to co napisalem,zero ostrzegawczych,gosc mi dal instant bana za napisanie,moze i troche brzydkich rzeczy,ale no nie mozna dawac z bomby bana za kulture. Kolega sobie za bardzo wzial do serca regulamin i banuje kazdego bez ostrzegania. Gostek jest do wywalenia 1 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik I Love You Marry Jane Opublikowano 28 Września 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Września 2025 [ Master guardian II ] *DEAD* lamine yamal : kto gra awp jest zwyklym cwelem dla mnie CO WIECEJ PISAC XD 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 28 Września 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Września 2025 Przejrze demo i logi do tego czasu zamykam. @ Bourbon Dla ciebie ban jak najbardziej słuszny Logi i demko sprawdzone. Co do Twojego bana Diabel to został słusznie nałożony, i kolejnym razem zamiast pisać "wyjebać go" na czacie ogólnym to napisz u@ normalnie a nie przepychać się słownie na czacie. Co do gracza eXe q7 WTK to dziwi mnie, że nie poleciał albo chociaż nie został ostrzeżony za słowa bo również przesadził. Jeśli chodzi o cele mapy to w oczy rzuciła się sytuacja gdzie eXe q7 WTK od 0:50 został sam i do samego końca kampił(TT), mógł polecieć chociaż slay 0 żeby go ruszyć a nie zbędnie przedłużać grę. Reasumując @ I Love You Marry Jane jeżeli dajesz komuś bana, to rób to sprawiedliwie a nie tylko wobec jednej osoby. A w takich sytuacjach, gdy gracz zostaje sam i kampi, zareagujcie i ruszcie go pod cele mapy. Skargę przyjmuję a dla admina leci upomnienie. 4 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 1 Października 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 1 Października 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi