Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PRZYJĘTA] [SKARGA] ONLY DD2 - I Love You Marry Jane

DiaBeL

Rekomendowane odpowiedzi

• Piekielny

1. Twój Nick: @ DiaBeL
2. Nick oskarżonego: @ I Love You Marry Jane
3. Czas zdarzenia: 28.09.2025 - 13:11:31
4. IP/SID oskarżonego:
5. Powód skargi:Nie ogarniety admin.
6. Opis sytuacji:Co tu opisywać Admina który nic  nie ogarnia  chlop kampi mozna powiedzieć co mape gracz o nicku eXe q7 WTK 
po jaki chu.. zglaszac kogos jak ten przyglup bo inaczej nie mozna ujać @ I Love You Marry Jane nic innego nie widzi tylko jak ktos kogos wyzwie xD
napisałęm wyjebac go za cele odpowiedz gracza ciebie wyjebac Odpowiedz moja zamknij pizde = Ban 30 min 
Admin o nicku @ I Love You Marry Jane Do wyjebania tyle odemnie  xD
7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): Demko 

• Lubię to! 3
  • Ha ha 2
  • xD 2

twarz-diabla-w-czerwieni.webp

• DiaBeL zmienił(a) tytuł na [SKARGA] ONLY DD2 - I Love You Marry Jane
  • Donator
DONATOR

Najlepsze jest ze inny gracz na tej mapie lepiej ludzi  wyzywają i nie dają banów ....

@ I Love You Marry Jane  po co ma zgłaszać jak wszyscy to olewają..  Ale dużo osób mówi ze nadajesz się do banowania za respa i kulturę..

A niżej masz linka ze jak sie zgłasza to niektórzy maja  to w dup...

Spoiler

• Lubię to! 2
  • xD 2

ww.png

• Użytkownik

@ DiaBeL za obraze masz juz i tak cieplo to raz, dwa wyzywales kilkikrotnie, wystarczy, ze alban sprawdzi logi czlowieku, a pozniej piszesz skarge, to jest paradoks. Ja wiecej nie bede pisal, tylko poczekam na Albana i zobaczymy, niech tylko sprawdzi co tam ciekawego pisales, i wyzywalem na voice. Nie pozdrawiam. i jeszcze sprawa druga @ KOMORNIK123 od tego masz u@ zeby pisac czy zglaszac ludzi a na voice stekasz czlowieku co rusz xDD

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Fuu 1
  • xD 2
  • Piekielny
W dniu 28.09.2025 o 13:53, I Love You Marry Jane napisał(a):

@ DiaBeL za obraze masz juz i tak cieplo to raz, dwa wyzywales kilkikrotnie, wystarczy, ze alban sprawdzi logi czlowieku, a pozniej piszesz skarge, to jest paradoks. Ja wiecej nie bede pisal, tylko poczekam na Albana i zobaczymy, niech tylko sprawdzi co tam ciekawego pisales, i wyzywalem na voice. Nie pozdrawiam. i jeszcze sprawa druga @ KOMORNIK123 od tego masz u@ zeby pisac czy zglaszac ludzi a na voice stekasz czlowieku co rusz xDD

Niech sprawdzi logi Sam siebie klamiesz xDDD co za gosc ja pierd..e xDDDD
Czego mam ciepło grozisz mi teraz czy co ? 

Dobrze powiedziałes wszysto jest na voice 
teraz kazdy zobaczy jakim jestes przyjebanym adminem nie mowiac prawy xD

@ I Love You Marry Jane  ty masz takie wodoglowie ze nawet nie kumasz czy czytasz na @u czy na normalnym 
Tobie nie warto nic zglaszac bo i tak chuja robisz jedynie co siedzisz na tym obsranym fotelu i patrzysz kogo zabic xD

NIE POZDRAWIAM 

• Lubię to! 3
  • Ha ha 1
  • xD 2

twarz-diabla-w-czerwieni.webp

• Premium
Premium

Dostałem teraz instant bana na 30min,za to co napisalem,zero ostrzegawczych,gosc mi dal instant bana za napisanie,moze i troche brzydkich rzeczy,ale no nie mozna dawac z bomby bana za kulture. Kolega sobie za bardzo wzial do serca regulamin i banuje kazdego bez ostrzegania. Gostek jest do wywalenia :KEKL:

• Ha ha 1
  • Wow! 1
  • xD 2
  • Użytkownik

[ Master guardian II ]  *DEAD* lamine yamal :  kto gra awp jest zwyklym cwelem dla mnie CO WIECEJ PISAC XD

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Fuu 1
  • Junior Admin
Junior Admin

Przejrze demo i logi do tego czasu zamykam.

@ Bourbon Dla ciebie ban jak najbardziej słuszny :) 

Logi i demko  sprawdzone. Co do Twojego bana Diabel to został słusznie nałożony, i kolejnym razem zamiast pisać "wyjebać go" na czacie ogólnym to napisz u@ normalnie a nie przepychać się słownie na czacie. Co do gracza eXe q7 WTK to dziwi mnie, że nie poleciał albo chociaż nie został ostrzeżony za słowa bo również przesadził.

Jeśli chodzi o cele mapy to w oczy rzuciła się  sytuacja gdzie eXe q7 WTK od 0:50 został sam i do samego końca kampił(TT), mógł polecieć chociaż slay 0 żeby go ruszyć a nie zbędnie przedłużać grę. 

Reasumując @ I Love You Marry Jane jeżeli dajesz komuś bana, to rób to sprawiedliwie a nie tylko wobec jednej osoby. A w takich sytuacjach, gdy gracz zostaje sam i kampi, zareagujcie i ruszcie go pod cele mapy.

Skargę przyjmuję a dla admina leci upomnienie. 

• Lubię to! 4
  • Super 2
  • MR.ALBAN zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]