Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ROZWIĄZANY] [ODBANOWANY] [ODWOŁANIE] CS 1.6 - 1tap

1tap

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: 1tap
Admin banujący: Lekarzyna
Serwer: DD2 Only #1
Data zdarzenia: 29.9.
Steamid: STEAM_0:0:137193424 
Opis sytuacji: Again and again and again... I got banned for ground strafing but I wasn't gsing... I watched the demo myself. Bunnyhop is not the same as ground strafe, and pressing duck+ducking is not ground strafe... If I were ground strafing, I’d run around the whole map in half the time it takes to walk.
Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=2228
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://www.filemail.com/d/zkawxbvejsuavae

E.:  This is what ground strafe looks like: 

Edytowane przez 1tap
  • Lubię to! 1
  • Trzymaj się 1

signature(3).png.ec19572321cb6b0c29ec73eb1fb3c2df.png

• Użytkownik

Użwasz tego binda, nie non stop aby to wyglądało jak na filmie który zamieściłeś. Jest to zabronione nawet jak używasz tego "sporadycznie" a napisalem na say @ "1tap dont use sgs" i dalej uzwałeś. 

Jak nie przestaniesz tego używać dostaniesz następnego bana. 

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • WTF 1
  • Dislike 3
  • Użytkownik

Na to nie ma żadnego binda, po prostu wciskasz CTRL, a potem wciskasz go ponownie i przytrzymujesz. Ground strafe to połączenie dwóch słów – ground, czyli tak, wchodzę w duck, i strafe… Tego strafe nigdzie nie znalazłem… Zauważyłem to ostrzeżenie na say, w każdym razie żadnych standup ground strafe nie robiłem i całkiem tego nie rozumiałem. Ciekawi mnie, dlaczego za to, co robię, dostaję bana akurat ja… Skoro robią to także sami admini i dość spora liczba graczy.

• Lubię to! 3
  • Dislike 1

signature(3).png.ec19572321cb6b0c29ec73eb1fb3c2df.png

• Opiekun UBT CS 1.6

@ Lekarzyna nie myli się ten co nic nie robi - zapraszam do zapoznania się z poradnikiem który wskazuje różnice między gs,sgs,gsj,strafe. Strefy czy też bh na naszej sieci nie są zakazane i w tym przypadku odwołanie jest w 100% uzasadnione - na danym nagraniu gracz nie korzystał z gs/sgs. Z uwagi na to iż czas bana się skończył @ 1tap wracaj do gry, a @ Admin CS 1.6 ONLY DD2bardzo proszę o zapoznanie się z różnicami aby nie dochodziło do podobnych błędów. Podrzucam wam linka którego znalazłem na naszym forum, a temat zamykam.

• Lubię to! 3
  • Super 1
  • Dzięki 2

XDD1.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]