fent Opublikowano 2 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2025 Chciałbym zaproponować zmiankę w regulaminie dotyczącą sgsów i gsów ponieważ jest to niepotrzebny podpunkt za który dostaję cały czas bana a reszta już nie. 2.6 Zakaz używania/stosowania "Ground Strefe Jump" "G-Strafe" / "Stand-up Ground Strefe "). Odrazu napiszę, że używam zadnych skryptów do gsów/sgsów, polecałbym pograć kiedyś na hnsa aby się nauczyć bo widać co po niektórych, że się wypowiadają a chuja się znają. Niżej jest demko gdzie robię sobie gsy po rundzie dosłownie jak runda się skończyła i zazwyczaj robie sobie gsy bo komu to robi, że jest koniec rundy i robie gsy ja się bawie inni oglądają. Dużo było razy takich sytuacji, że na serwerze był admin I Love Marry James lub h0w albo old i nikt nie reagował na to szczerze aż do dzisiaj gdy po tej rundzie gdzie robiłem gsy, gracz napisał pytanie. Kto robi z tt sgsy i dostałem insta bana za gsy od heroinki. Moje gsy po rundzie: demko - 15:01 Ban - 15:25 Link do demka: https://megawrzuta.pl/n6nbk0wu Szybkie wytłumaczenie co to i jak sgsy i gsy aka. palenie rolki: scroll+duck = sgs sam scroll = gs o co chodzi ze scrollem: bind "MWHEELDOWN" "+duck" LUB bind "MWHEELUP" "+duck" Inni gracze u których widać, że robią sgsy/gsy i nie są banowani/reportowani demko 15:58 - xxxonlybakixx demko 15:47 - Amnezja demko 16:46 - FAUSTER (leci spadochronem i sgsem wydłuża pre ze spodchronu) Obejrzałeś demko? Super, jeżeli uważasz, że nie są to sgsy gsy to jesteś w błedzie, a dlaczego? sgs/gs możesz robić w miejscu nie musisz się rozpędzać nimi. To jakbyś powiedział, że jest zakaz bunnyhopa ale można skoczyć ze 2 razy bh lub wychylić na ziomka bunnyhopem. Więc tak już kończąc. Zmieńcie ten podpunkt albo banujcie wszystkich którzy robią sgsy/gsy bo jest przecież "ZAKAZ" a zakaz to zakaz co nie? Więc bądźmy wobec siebie sprawiedliwi 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ntha Opublikowano 2 Października 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Października 2025 (edytowane) Ja jestem za tym by nie wycofywać banów za SGS, fakt jest to umiejętność do nauczenia, dająca gigantyczną przewagę nad drugą osobą o ile się umiejętnie z tego korzysta, ale są też gagatki, co mają to formie skryptu z jakiegoś cheatą, gdzie bindują przycisk i śmigają, poza tym palenie rolki i tak wydaję mi się jest sporym już utrudnieniem dla zwykłego zjadacza chleba by go zabić, bo tworzy się rozproszenie wizualne dla takiej osoby która nie jest oswojona z takim rodzajem movementu, a 80% serwera wchodzi by sobie tylko pograć by każdy miał równe szanse i tyle, sam śmigam od kilku miesięcy bez scrolla, bo mi się zepsuł i nie miałem problemu zmienić swojego movementu, nie brakowało tego już bo w CS2/GO również palić rolki się już nie dało, serwerów HNS i takich gdzie sgs są legalne nie brakuję tam wbijać i sobie skakać i rozpędzać się do niemożliwych prędkości, aczkolwiek to moje zdanie, ja tam potępiam i będę potępiał ludzi którzy wykorzystują coś co jest zabronione, bo już owych ludzi zgłaszałem, a uważam, że wstawić demko z takim typem to 3/4 minuty roboty i gość wylatuję z banem i albo się nauczy albo nie @ Kuba555 Wykrywalność skrypciarzy/seciarzy, jest na dzień dzisiejszy coraz trudniejsze ze względu na opracowany system twórców ich jak i samych użytkowników, dostosowując ustawienia pod swoje widzimisie, kiedyś psilent działał mega gównianie dzisiaj trzeba mieć oko by wychwycić moment, w 90 % przypadkach psilent wykorzystuję tak bardzo dobrze manipulowanie "przesuwa" celownik na głowe po czym wraca do standardowej pozycji niewidocznej nawet na povie witamy w 2k25 dlatego jak ja widzę tych oporowców settowców, co np byli tu banowani, a dziś se normalnie śmigają odjebani to wiesz, to już wolę jednego i drugiego zgłosić za sgs i nie kminić czy ma skrypty czy się tego wyuczył, skoro jest dany system zabroniony to nie powinno się zmieniać, bo ktoś ma taki widzimisię, a co do skilla dokładności/celowania każdy ma inny styl grania, niektórzy mają wyjebane w movement poruszają się jak gówna, ale reakcje mają na tyle dobrą, że nawet seciarzy koszą jak chcą, chyba że obierasz sobie dodatkowo defensywny styl i całe rundy tylko wyczekujesz na fraga, ja se nie raz pierdolne z 100+/- na mape padne z 5 razy, a raz jebne 30 fragów i padne 14 razy i mam to głeboko w poważaniu bo wchodze by się zrelaksować, po co się pocić? Siadzie to siądzie, i czy miało wpływ na to jakieś sgs hdmi adidasy i inne to już nie ma znaczenia, bo nie gramy o żadne złote galoty, chyba, że ktoś ma ochotę sobie coś udowodnić to niech idzie na mixy, a nie poci się na serwerze gdzie poziom jego a innych graczy jest tak bardzo różny że nie ma sensu specjalnie się starać na siłę, taka o moja opinia Edytowane 3 Października 2025 przez ntha 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kuba555 Opublikowano 3 Października 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Października 2025 @ ntha Lepsze celowanie/zręczność też dają gigantyczną przewagę nad innymi. Jeżeli jest sposób żeby odróżnić ręcznie wykonywany mułwment od skryptów, to popieram propozycję fenta. Odnośnik do komentarza
Użytkownik 3xiT Opublikowano 3 Października 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Października 2025 Moim zadaniem bardzo dobra propozycja zmiany tego punktu regulaminu. Wprowadźmy to na próbę i zobaczymy jak to wpłynie na codzienną grę 😁😁 Odnośnik do komentarza
Donator KOMORNIK123 Opublikowano 3 Października 2025 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 3 Października 2025 Jak to zostanie wprowadzone to 50% serwera odejdzie bo będą płakać że tt nie masz szans wygrać jak wpadniesz na dluga w 3 sekundy i na sgs możesz w 10 sekund przeleciec całą mape.Na 95% serwera jest to zakazane.. Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 3 Października 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Października 2025 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi