Użytkownik cyberpank Opublikowano 2 Października 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Października 2025 (edytowane) 1. Twój Nick: Kaspi 2. Nick oskarżonego: Spanish Inqustion 3. Czas zdarzenia: 02.10.2025 - 21:46:13 4. IP/SID oskarżonego: 5. Powód skargi: Dajesz tępa cipo bana na 7 dni za to , że zapytałem , czy pracujesz w juventusie ? 6. Opis sytuacji: zapytałem Spanisha czy pracuje w juventusie bo tak słyszałem , a on daje mi bana na 7 dni za prowokacje , , 7 dni za glupie pytanie , pierdol się . Właściciel pozwala na takie coś , że pytania głupie ban na 7 dni pozdro , dla mnie jesteś śmieciem nara 7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): Edytowane 2 Października 2025 przez cyberpank Krzysiek, 2 Października 2025 +1 za obrażanie użytkownika 4 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Exsecratio Opublikowano 2 Października 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Października 2025 (edytowane) Sam zacząłeś ten temat o tej pracy nikt inny o tym nie gadał I gadasz i gadasz o tym mowiłem Ci żebyś skończył nie posłuchałeś. Edytowane 2 Października 2025 przez Spanish_Inquisition 1 3 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 2 Października 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 2 Października 2025 Co to za prowokacja? Ostatni raz widze bana za coś takiego i jeszcze na 7 dni. Kaspi dostajesz ub a @ Spanish_Inquisition +1 do tabeli ostrzeżeń. @ cyberpank Ogarnij się w końcu, bo jesteś pod szczególnym nadzorem. 4 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 2 Października 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 2 Października 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi