Użytkowniczka S.M.E.R.F.E.T.K.A :* Opublikowano 20 Lutego 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Wszystko się skończyło... Między nami się zmieniło Widzę że patrzysz na inną I według ciebie niby byłam tą winną Teraz leżę myślę, tylko wspomnienia... To co było już nie ma Już nie jestem nią, tak to wygląda Tylko przyjaciółka co inaczej na świat spogląda Umiem bez ciebie żyć ale... Jak wezmę zdjęcie twe Zanurzam się w łzach bo ty już nie kochasz mnie Wtedy się z tobą śmiałam Po szkole w piłkę grałam Odeszłam, lecz nie chciałam Odeszłam, bo musiałam Miłego czytania :d 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 20 Lutego 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 dałabyś cos wesolego (ale taak to nice) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka S.M.E.R.F.E.T.K.A :* Opublikowano 20 Lutego 2019 Autor Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 26 minut temu, Dusia⚝♡ napisał: dałabyś cos wesolego (ale taak to nice) dusiaaa dla cb zaraz dodam o kawie haha 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 22 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi