Użytkowniczka S.M.E.R.F.E.T.K.A :* Opublikowano 20 Lutego 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Całkiem miłe są poranki Kiedy jeszcze ledwo wstajesz I już kawa na dnie szklanki I to życia się nadajesz Pachnąca kawa poranna Pomału pobudza do życia Przegania te zmęczenie Bardzo aż nie do ukrycia Są też ludzie na tym świecie Pewnie o tym wiecie Eksperyment jest ciekawy Bo nie pije wcale kawy Kawę ignoruje Nawet łyka nie spróbuje Do szkoły chodzę - od rana Ciągle jestem roześmiana Cały czas promienieje Chodź bez kawy to się śmieje Czasem pyta co się stało Odpowiadam bez obawy Nie wypiłam żadnej kawy haha @Dusia⚝♡ chciałaś to masz wierszyk weselszy haha 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 20 Lutego 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Ohh wreszcie Cos nie dobijajacego ❤ wspaniale 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 20 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 No no najlepszy wiersz jaki czytałem! 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 20 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Fajnyyyy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Miyu. Opublikowano 21 Lutego 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Przynajmniej nie o miłości XD 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Damian Pih Opublikowano 21 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 (edytowane) Ogólnie fajny fajny Miyu poczekaj chwilę zaraz bd o Kubusiu pisała xd także się doczekasz xd Edytowane 21 Lutego 2019 przez Damian Pih Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 22 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi