UBT CS 1.6 Rh. Opublikowano 11 Października 2025 UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2025 (edytowane) Nick:Rh+ Imię:Mateusz Wiek: Jeszcze 25 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: 10 (muszę Sobie przypomnieć, bo dawno nie używałem amx). admin, global admin UBT. Opiekun serwera. od 2015 do 2022r Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Rh%2B/54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]:Tak Kontakt: steam ( dla zaufanych nr telefonu "Błaszczyk") Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: z czasem zapoznam się z regulaminem, dla Mnie to nie problem , proszę o trochę czasu i się zapoznam całkowicie. Bez zapoznania z regulaminem nie oddam bana ( Jestem pedantem). Proszę o opinie osoby które grają cyklicznie, a nie tylko okazyjnie :> Edytowane 13 Października 2025 przez Mati_Rh 3 1 3 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 12 Października 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 12 Października 2025 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2Zapraszam do wypowiedzi. Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 12 Października 2025 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2025 Od siebie dam TAK w formie próbnego okresu 2 tygodnie. Twoje GT jest bardzo dobre, wiek również co może świadczyć o doświadczeniu. Wpisywanie w amx tak dużą znajomość hmmm .. no nie wiem, ale nic nie stoi na przeszkodzie aby to sprawdzić. Co jeśli chodzi o znajomość regulaminu? Mam wrażenie że nawet nie wiesz gdzie jest, polecam się zapoznać bo nie jest długi. Jestem za okresem próbnym. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lekarzyna Opublikowano 12 Października 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Października 2025 Jestem na tak GT+ Wiek+ Zachowanie na serwerze + znajomosc z blaszczykiem - "Zarcik" Nie zauważyłem aby były z nim jakieś problemy na serwerze :-) 1 1 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 herka Opublikowano 13 Października 2025 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2025 Ja również na Tak +Wiek +Aktywny na serwerze +GT +Kultura +Ogarnięty 2 Odnośnik do komentarza
Lotencjusz Opublikowano 13 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2025 (edytowane) Zawsze ktoś jest z obsady, Czas na forum 31m 48sek, podanie pod rangę Musisz zacząć udzielać się na forum i w grze. Grając 19 godziny tyg na serwerze nawet nie poznałeś jego podstaw. Nie przypominam sobie kiedy na serwerze nie było admina, nie zawsze jak admin Ci nie odpisuje znaczy że go nie ma 😁 - Brak Steama CS 1.6 Na ten moment odemnie masz na nie, trzeba poprawić kilka rzeczy. Edytowane 13 Października 2025 przez Lotencjusz 1 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Klarboy Opublikowano 13 Października 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Października 2025 Masz moje wielkie TAK ; + Wiek + Doświadczenie + Kulturka + GT 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 14 Października 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 14 Października 2025 Regulamin i taryfikator to podstawa, mam nadzieję, że już to nadrobiłeś. Gt masz bardzo dobre a co do amx na "10" to będziesz miał okazje udowodnić. Okres próbny. Zgłoś się do mnie steam i odbierz rangę w odpowiednim dziale. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 14 Października 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 14 Października 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi