Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PRZYJĘTA] [SKARGA] ONLY DD2 - PierwszyBlant

h0w

Rekomendowane odpowiedzi

• Opiekun UBT CS 1.6

1. Twój Nick: @ h0w
2. Nick oskarżonego: @ PierwszyblantDrugiblant
3. Czas zdarzenia: ja wiem, około dwóch miesięcy
4. IP/SID oskarżonego: admin - macie
5. Powód skargi: Niewłaściwe zachowanie na serwerze
6. Opis sytuacji: Co tu dużo mówić, @ PierwszyblantDrugiblant jest adminem tylko i wyłącznie pod slota, nie wywiązuje się z obowiązków admina w sposób należyty- niejednokrotnie wcale, popełnia mnóstwo błędów, lekceważy uwagi innych, swoim zachowaniem niszczy reputację @ Admin CS 1.6 ONLY DD2. Niejednokrotnie zwracałem uwagi dotyczące funkcjonowania owej osoby, jednakże w pewnym momencie doszło do eskalacji. Admin nie reaguje na zgłoszenia graczy czy to dotyczące cheatowania czy jakiekolwiek inne, chyba że dostanie jakiegoś przebłysku. Wyśmiewanie, lekceważenie, olewanie wszystkiego. Dodatkowo, w przeszłości miały miejsce podobne sytuacje, gdzie ignorował prośby graczy lub był nieaktywny pomimo obecności na serwerze przez długi czas mimo posiadania uprawnień administracyjnych. Uważam, że admin powinien służyć pomocą i dbać o porządek na serwerze, a nie jedynie korzystać z uprawnień bez odpowiedzialności.

7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): @ Admin CS 1.6 ONLY DD2  @ Mr.Alban wiadomości prywatne jak i grupowe, gracze którzy przebywają na serwerze.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie skargi, ponieważ w mojej ocenie niszczona jest reputacja każdego innego admina tej sieci.

• Lubię to! 7
  • Super 1

XDD1.png

• Użytkownik

Niestety ale to prawda, zachowanie @ PierwszyblantDrugiblant w weekendy to jakiś żart i informowanie wszystkich na serwerze ile to się przećpało nie przystoi osobie która ma dbać o porządek na serwerze.

Tak jak napisał @ h0w z blanciora admin to statysta a nie admin.

• Lubię to! 3
  • zbój z gór

Potwierdzam w 100%. Gość kompletnie nie ogarnia swojej roli admina, tak samo jak tego punktu regulaminu:
„Admin jest wizytówką serwera i sieci. Zabrania się zachowania niestosownego wobec graczy bądź ekipy, braku kultury, wyzwisk, nadmiernych wulgaryzmów na czacie oraz mikrofonie i innych zachowań mających negatywny wpływ na postrzeganie serwera i sieci.”
Byłem świadkiem kilku sytuacji, gdzie gracze prosili o reakcję, a on miał to po prostu gdzieś, bo pisanie o ćpaniu jest ważniejsze i priorytetowe. Zero zaangażowania, zero chęci pomocy.
Nie wiem, po co komuś takie uprawnienia, skoro i tak z nich nie korzysta. Admin to nie tylko slot, to odpowiedzialność, a tutaj tego totalnie brakuje.
Popieram skargę w pełni, bo ile można patrzeć na to samo zachowanie. Czas coś z tym zrobić, serio.
Mam nadzieję, że administracja w końcu zareaguje, bo inaczej cała ta funkcja traci sens.

• Lubię to! 4
  • Ha ha 2
  • Junior Admin
Junior Admin

@ PierwszyblantDrugiblant Dostajesz ostatnie ostrzeżenie dotyczące Twojej osoby i zachowania na serwerze. Kolejna przyjęta skarga dotycząca Twojego zachowania i się żegnamy.

A jeśli chodzi o niereagowanie na zgłoszenia to dostajesz +1 bez możliwości odrobienia. 

• Lubię to! 5
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]