Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 12 Października 2025 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2025 1. Twój Nick: @ h0w 2. Nick oskarżonego: @ PierwszyblantDrugiblant 3. Czas zdarzenia: ja wiem, około dwóch miesięcy 4. IP/SID oskarżonego: admin - macie 5. Powód skargi: Niewłaściwe zachowanie na serwerze 6. Opis sytuacji: Co tu dużo mówić, @ PierwszyblantDrugiblant jest adminem tylko i wyłącznie pod slota, nie wywiązuje się z obowiązków admina w sposób należyty- niejednokrotnie wcale, popełnia mnóstwo błędów, lekceważy uwagi innych, swoim zachowaniem niszczy reputację @ Admin CS 1.6 ONLY DD2. Niejednokrotnie zwracałem uwagi dotyczące funkcjonowania owej osoby, jednakże w pewnym momencie doszło do eskalacji. Admin nie reaguje na zgłoszenia graczy czy to dotyczące cheatowania czy jakiekolwiek inne, chyba że dostanie jakiegoś przebłysku. Wyśmiewanie, lekceważenie, olewanie wszystkiego. Dodatkowo, w przeszłości miały miejsce podobne sytuacje, gdzie ignorował prośby graczy lub był nieaktywny pomimo obecności na serwerze przez długi czas mimo posiadania uprawnień administracyjnych. Uważam, że admin powinien służyć pomocą i dbać o porządek na serwerze, a nie jedynie korzystać z uprawnień bez odpowiedzialności. 7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): @ Admin CS 1.6 ONLY DD2 @ Mr.Alban wiadomości prywatne jak i grupowe, gracze którzy przebywają na serwerze. Proszę o pozytywne rozpatrzenie skargi, ponieważ w mojej ocenie niszczona jest reputacja każdego innego admina tej sieci. 7 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lekarzyna Opublikowano 12 Października 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Października 2025 Niestety ale to prawda, zachowanie @ PierwszyblantDrugiblant w weekendy to jakiś żart i informowanie wszystkich na serwerze ile to się przećpało nie przystoi osobie która ma dbać o porządek na serwerze. Tak jak napisał @ h0w z blanciora admin to statysta a nie admin. 3 Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 12 Października 2025 zbój z gór Udostępnij Opublikowano 12 Października 2025 Potwierdzam w 100%. Gość kompletnie nie ogarnia swojej roli admina, tak samo jak tego punktu regulaminu: „Admin jest wizytówką serwera i sieci. Zabrania się zachowania niestosownego wobec graczy bądź ekipy, braku kultury, wyzwisk, nadmiernych wulgaryzmów na czacie oraz mikrofonie i innych zachowań mających negatywny wpływ na postrzeganie serwera i sieci.” Byłem świadkiem kilku sytuacji, gdzie gracze prosili o reakcję, a on miał to po prostu gdzieś, bo pisanie o ćpaniu jest ważniejsze i priorytetowe. Zero zaangażowania, zero chęci pomocy. Nie wiem, po co komuś takie uprawnienia, skoro i tak z nich nie korzysta. Admin to nie tylko slot, to odpowiedzialność, a tutaj tego totalnie brakuje. Popieram skargę w pełni, bo ile można patrzeć na to samo zachowanie. Czas coś z tym zrobić, serio. Mam nadzieję, że administracja w końcu zareaguje, bo inaczej cała ta funkcja traci sens. 4 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 12 Października 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 12 Października 2025 @ PierwszyblantDrugiblant Dostajesz ostatnie ostrzeżenie dotyczące Twojej osoby i zachowania na serwerze. Kolejna przyjęta skarga dotycząca Twojego zachowania i się żegnamy. A jeśli chodzi o niereagowanie na zgłoszenia to dostajesz +1 bez możliwości odrobienia. 5 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 12 Października 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 12 Października 2025 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi