Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 13 Października 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Października 2025 Jaka jest dla Was najważniejsza zasada, której się sami trzymacie? 2 Odnośnik do komentarza
Lotencjusz Opublikowano 13 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2025 Żyję i daję żyć innym Staram się wykorzystywać swoje życie najlepiej, jak potrafię. Ciężko pracuję, ale też odpoczywam w cudowny sposób. Próbuję nowych rzeczy i chodze na siłownię. Bardzo to lubię, to dla mnie zawsze wartościowy czas. Żyję najlepiej, jak umiem, ale też daję żyć innym.Nie każdy musi mieć taki światopogląd jak ja – nikt nie musi myśleć dokładnie w ten sam sposób. Każdy może postrzegać świat inaczej i mieć też inne potrzeby. Staram się więc nie wchodzić z buciorami w życie innych, nie przeszkadza mi to, jak się ubierają czy jaką mają orientację. Dbam też o to, żeby inni nie wtrącali się w moje życie. Gdzieś kiedyś zasłyszałem fajne słowa: „Wszyscy chcą Twojego szczęścia – nie daj sobie go odebrać”. Często ludzie – nawet najbliżsi – odbierają Ci to szczęście, bo myślą, że wiedzą lepiej, co jest dla Ciebie dobre. Unikam niedomówień, kłótni, “pokazu siły”, zażartych dyskusji. Szkoda mi na nie czasu i energii. Tym się kieruję w życiu. 1 Odnośnik do komentarza
Donator KOMORNIK123 Opublikowano 13 Października 2025 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 13 Października 2025 Uczciwość w stosunku do siebie i innych ludzi 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 14 Października 2025 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Października 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi