Strefowicz CwaniaczeK Opublikowano 16 Października 2025 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 16 Października 2025 (edytowane) 1. Twój Nick: CwaniaK 2. Nick oskarżonego: @ mikiii1337. 3. Czas zdarzenia: 21:00-21:30 4. IP/SID oskarżonego: 5. Powód skargi: Obraza i nękanie dziewczyny na serwerze ... 6. Opis sytuacji: Otco gram sobie na serwerze od 21:00 i co słyszę mikii bezwzględnie ciśnie Pauli na mikro i ją jedzie zachowuje się jak ostatni jebany cham nie wytrzymałem i zacząłem mu cisnąć więc za swoje zachowanie przepraszam ... ale tego już było za wiele ... dziewczyna już sama nie wytrzymała i mu pocisnęła nie wiem która to Paula tu na forum ale zapewne kojarzycie o którą mi chodzi ona ma na serwie takie zółte tło ... inaczej bym ją tu oznaczył ... gość na pierwsze moje uwagi miał za przeproszeniem wyjebane ... ma 0 szacunku do kobiet jak i poszanowania jak tak będziemy pozwalać to na serwerze zostaną sami dewianci a dziewczyny pouciekają sądzę że dobrze się gra z dziewuchami i można się z nimi pośmiać na serwerze a nie traktować jak ostatnie kury domowe i szma.... jak to zrobił szanowny miki 7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): @ Major_Kuprycz @ Rzeznik @ GOAT Śnieżna < Ona nawet mnie uspokajła ... mam problem z odtwarzaniem HLTV w konsoli muszę przeinstalowac ogólnie CS więc @ Mr.Alban bardzo bym prosił abyś to sprawdził dziękuje. @ mikiii1337. do kobiet to ja w stosunku co do ciebie mam szacunek ... ja owszem nie jestem może kultularny ale nikomu nie cisnę bezwzględnie i nie siadam na nikogo jak ty to wczoraj zrobiłeś ... przysnosisz wstyd serwerowi DD2 bo jak dla mnie jesteś jeb.... chamem bez szacunku ... ty tu mówisz że stanąłeś w obronie swojego kumpla maczo i siadłeś na dziewuchę bo sam se rady nie mógł dać z dziewczyną XD to wyobraź sobie że ja stanąłem w jej obronie ... @ ntha a ty w ogóle po kiego chu... sie tu wypowiadasz prosil cie ktos o zdanie wkurwi.... mnie tacy ludzie jak ty ... co do kultury to ty sie tu lepiej nie wypowiadaj bo następną skarge jaką może ktoś zaliczyć będziesz ty i będzie to moja skarga ... a co do twojej wypowiedzi owszem była tam jakaś taka sytuacja ale nie waliłem do niej żadnych takich tekstów aby ban za to był mało jesteś na serwerze skoro nie znasz osoby o której się tu wypowiadasz więc zabierz zswoje mądrości w kieszeń @ Lekarzyna jestem tego samego zdania, nie może tak być jak on się wczoraj zachował ... a co do adminów jak wspomniał podpatrywałem tabele i nie widziałem żadnego admina w tych 2 godzinach chyba że są nowi to nie wiem ... Edytowane 17 Października 2025 przez CwaniaczeK 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Paaula Opublikowano 16 Października 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Października 2025 Na swerze jest syf, admini zero reakcji brawo dla Was chłopaki oby tak dalej ) Krzysiek, 17 Października 2025 4.7B) W skargach serwerowych mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, opiekun serwera, właściciel serwera, Moderator, Administracja Forum, gracze z serwera jeżeli mają dowody dotyczące skargi lub były świadkami danego wydarzenia. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ntha Opublikowano 16 Października 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Października 2025 (edytowane) @ CwaniaczeK Chłopie, Ty się na temat kultury do kobiet nie wypowiadaj przypomnij sobie dzisiejsze odzywki swoje do kobiet, czy tam kobiety. I nie nie stoję tu w obronie oskarżonego, bo nawet nie wiem kim on jest, ale na drugi raz opanuj swoje patologiczne zboczone chamskie podteksty do płci przeciwnej, bo jest to obrzydliwe, czy ją znałeś znasz nie ważne, takie rzeczy co gadałeś do niej gadaj do niej na PW fakt faktem, ta osoba podśmiechiwała się, nie wiem czy z żenady czy z jakiego powodu, ale może i jesteście po jednych papierach, przytemperuj swoje teksty do kobiet i basta, bo raczej 15 lat nie masz, a jak na starego dziada nie wiem ile masz, ale po głosie stwierdzam, że spokojnie 30 lat + to nawet Dej spokój przy tobie, to geniusz i chłop z wysokim iq, a wiadomo jaki "Dej spokój" jest... Cytat @ nthaa ty w ogóle po kiego chu... sie tu wypowiadasz prosil cie ktos o zdanie wkurwi.... mnie tacy ludzie jak ty ... co do kultury to ty sie tu lepiej nie wypowiadaj bo następną skarge jaką może ktoś zaliczyć będziesz ty i będzie to moja skarga ... Na mnie skarga? Ciekawe za co ? zaś pomawiasz bo dupa Ci się pali, chłopie idź na leczenie jakieś bo ewidentnie jesteś ułomny. Edytowane 17 Października 2025 przez ntha Krzysiek, 17 Października 2025 4.7B) W skargach serwerowych mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, opiekun serwera, właściciel serwera, Moderator, Administracja Forum, gracze z serwera jeżeli mają dowody dotyczące skargi lub były świadkami danego wydarzenia. 3 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium mikiii1337. Opublikowano 17 Października 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 17 Października 2025 hahaah, Juz mnie irytowały jej prowokacje do jednego znajomego na serwerze gdzie ciagle go zaczepiala, wkurwilem sie to jej pocislem proste. Jak zostala pocisnieta to siedziala jak mysz pod miotla i dalo sie grac. A ty czemu sie tak zbulwersowales to nie wiem, chyba ci dziewczyna nie daje. Jak sie domagaja rownouprawnienia to bedzie traktowana jak kazdy inny ;d. Nękanie? XD, powiedziałem co chciałem powiedzieć i tyle . Więcej razy jej nie zaczepiałem Moje zachowanie było nie najlepsze, przyznaje sie do tego, ale mysle ze wczoraj byly gorsze sytuacje gdzie bylo jeszcze gorsze bydlo, a nie były wyciagniete zadne konsekwencje. Szkoda, że nie napisałeś jeszcze jak ty się odzywałeś na serwerze do każdego. Wczoraj przecież to co sie dzialo kolo godziny 19-21, to byly totalne jaja, jak gram na tym serwerze od paru lat, jeszcze za czasów te*ego to nie widzialem takiej akcji, że ludzie sie wyzywaja od c-wordow, po rodzinie pod obecnoscia admina, a admin udaje, że wszystko w porzadku. Ale tak to jest jak podania na admina w szybkiej rekrutacji skladaja byle jakie osoby i sa przyjmowane ze wzgledu na gt, a nie z innych konkretnych powodow. @ Lekarzyna a to ze kobieta to nie wiem, mam sie dac tyrac czy co? zwrocilem w sposob nie kulturalny uwage i tyle. Dla mnie koniec tematu powinien byc. "skoro oskarżacie admina, że był na serwerze to może odrazu podawajcie jego nick albo oznaczajcie będzie łatwiej." Tak , ty nim jesteś ;d. Nie zrobiles wczoraj nic. W sumie jak zawsze ;d @ CwaniaczeK ja na żadna dziewczyne nie siadlem, dostala pocisk i zakonczylem temat, nie krytykowalem jej pozniej w zaden sposob ;d 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lekarzyna Opublikowano 17 Października 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Października 2025 (edytowane) W dniu 17.10.2025 o 10:19, mikiii1337. napisał(a): hahaah, Juz mnie irytowały jej prowokacje do jednego znajomego na serwerze gdzie ciagle go zaczepiala, wkurwilem sie to jej pocislem proste. Jak zostala pocisnieta to siedziala jak mysz pod miotla i dalo sie grac. A ty czemu sie tak zbulwersowales to nie wiem, chyba ci dziewczyna nie daje. Jak sie domagaja rownouprawnienia to bedzie traktowana jak kazdy inny ;d. Nękanie? XD, powiedziałem co chciałem powiedzieć i tyle . Więcej razy jej nie zaczepiałem Moje zachowanie było nie najlepsze, przyznaje sie do tego, ale mysle ze wczoraj byly gorsze sytuacje gdzie bylo jeszcze gorsze bydlo, a nie były wyciagniete zadne konsekwencje. Szkoda, że nie napisałeś jeszcze jak ty się odzywałeś na serwerze do każdego. Wczoraj przecież to co sie dzialo kolo godziny 19-21, to byly totalne jaja, jak gram na tym serwerze od paru lat, jeszcze za czasów te*ego to nie widzialem takiej akcji, że ludzie sie wyzywaja od c-wordow, po rodzinie pod obecnoscia admina, a admin udaje, że wszystko w porzadku. Ale tak to jest jak podania na admina w szybkiej rekrutacji skladaja byle jakie osoby i sa przyjmowane ze wzgledu na gt, a nie z innych konkretnych powodow. pocisnąłeś kobiecie i jesteś z tego dumny? serio? Patologia skoro oskarżacie admina, że był na serwerze to może odrazu podawajcie jego nick albo oznaczajcie będzie łatwiej. Jak dla mnie ban dla @ mikiii1337. na kilka dni wychowawczo się należy. @ mikiii1337. jesli to ja byłem to akurat musiałem tego nie zauważyć bo dzisiaj bym odpowiadał na twoją skargę na bana. Więc możesz tylko się cieszyć, że nie zauważyłem twojego zachowania. Co do kobiet to należy im się szacunek jak mamusia cię tego nie nauczyła to współczuję i gratuluję… Edytowane 17 Października 2025 przez Lekarzyna 2 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 17 Października 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Października 2025 Czas błędny, brak sid/ip oskarżonego... Obejrzałem sobie demo i wiece co? @ CwaniaczeK @ mikiii1337. @ Paaula cała wasza trójka powinna zostać ukarana banem za zachownie. Weździe się w końcu wszyscy ogarnijcie. Wchodzicie na serwer wyczilować i pograć spokojnie a nie się gównem obrzucać i prokowować nawzajem. Ostrzeżenie słowne, kolejnym razem wszyscy odpoczniecie od gry skoro zachować się nie potraficie. 4 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 17 Października 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Października 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi