Lotencjusz Opublikowano 30 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2025 (edytowane) Opis błędu: Zakupiłem usługe skoczka na 10 dni wpisałem kod, napisało mi usługa będzie aktywna od następej rundy, Ale nie dodało usługi Miejsce występowania: Serwer dd2 Screen/nagranie: Edit:@ Mr.Alban Mam takie zapytanie do ciebie? Czemu, jak kupuje usługę skoczka ³to nie dodaje mi na serwerze? Tylko mi pisze, że usługa kupiona i aktywna będzie od następnej rundy, a jej nie ma? Edytowane 31 Października 2025 przez Lotencjusz Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 30 Października 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Października 2025 Poczekaj na zmianę mapy Odnośnik do komentarza
Lotencjusz Opublikowano 30 Października 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2025 W dniu 30.10.2025 o 16:22, Krzysiek napisał(a): Poczekaj na zmianę mapy Wcześniej wpisałem poprawnie kod i pisało usługa będzie aktywna od następej rundy. Poczekałem dwa razy na zmiane mapy wpisałem jeszcze raz i pisze mi usługa niekatywna albo błedny kod. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 31 Października 2025 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 31 Października 2025 Wyślij mi na pv dane : Nick Steamid/hasło kod sms 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 1 Listopada 2025 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2025 Ciąg dalszy załatwimy na pv Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 1 Listopada 2025 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi