Użytkownik Amnezja Opublikowano 31 Października 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Października 2025 (edytowane) Nick: Amnezja Imię: daniel Wiek: 19 SteamID: STEAM_0:0:431795073 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: nie Doświadczenie z amx[1-10]: 7/10 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Amnezja/54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Ponieważ jestem aktywny w nocy gdzie jesyt mało adminów, społecznośc mnie poznała gram w miare dobrze więc dobrze będę oceniał czy ktoś cheatuje. Jestem bardzo lojalny temu serwerowi gram tylko na tym serwerze od 3/4 lat z przerwami i ogolnie bardzo chce dołożyć swoją cegiełke do tego serwera ponieważ bardzo lubie tu grać i ogolnie ludzie są spoko Kontakt: steam, discord Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak Edytowane 31 Października 2025 przez Amnezja 4 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Uriasz Opublikowano 31 Października 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Października 2025 (edytowane) Myślę, że można dać Panu Amnezji szansę. + Sam mam 35 lat i uważam, że jak na swój wiek jest dojrzały i ogarnięty + kulturalny, bezkonfliktowy, a może i bezstronny + nie zauważyłem, żeby wdawał się w jakieś konflikty na serwerze + chęć pomocy, bo zawsze przyda się dodatkowa para rąk do utrzymywania porządku + aktywny - choć ostatnie tygodnie takie w kit, to i tak wyrabia minuty. Wcześniej często i gęsto go widziałem, teraz może miał słabszy okres, ale widziałem, że po pare h niedawno siedział na serwerze + wydaje mi się, że nie ściemnia z oceną doświadczenia i wydaje się kompentny na to stanowisko Edytowane 31 Października 2025 przez Uriasz 1 1 Odnośnik do komentarza
Lotencjusz Opublikowano 31 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2025 (edytowane) Jestem na tak spoko chlop +aktywnosc +wiek +chęci Nie widzę przeciwwskazań okres próbny i hejo 🙂 na pewno wsparcie się przyda Edytowane 31 Października 2025 przez Lotencjusz 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 31 Października 2025 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2025 Ja jestem chwilowo bardziej na nie niż na tak, z uwagi na Twoje znikanie. Jako admin na okresie próbnym (wcześniej) nie wykazywałeś chęci do działania, zakończyło się jak niżej, podanie napisane na kolanie. Ponadto chwilowo spoko GT, wiek jak również kultura bez zastrzeżeń. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik krzychu_ Opublikowano 31 Października 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Października 2025 W porządku chłopak jestem na tak + pomoc + dosyć aktywny + dużo pomysłów i chęci + kultura W porządku pancio auuu 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DESTRO1G Opublikowano 31 Października 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Października 2025 czemu nie dać mu drugiej szansy? chłopak miał jakiś problem przez co dostał degrada ale wrócił i chce się odbudować + aktywność w nocy +kulturka +chęci 1 Odnośnik do komentarza
URLOP herka Opublikowano 31 Października 2025 URLOP Udostępnij Opublikowano 31 Października 2025 Ja jestem na Tak +aktywny +Kultura +Nie ma z nim problemów +Chęci 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 31 Października 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 31 Października 2025 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2Proszę o wypowiedź. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik I Love You Marry Jane Opublikowano 31 Października 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Października 2025 Jeśli chodzi o mnie, to nauetralnie nie ma kłopotu z nim ja serwerze, kultura jest, widziany na serwerze. Lecz tak jak wspomnial how jak była z nim taka sytuacja jak wcześniej, to warto się zastanowić, chyba że okres próbny ale nie dwa tygodnie, a miesiąc. 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor PierwszyblantDrugiblant Opublikowano 31 Października 2025 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2025 na tak + aktywny + steam + wiek 1 Odnośnik do komentarza
UBT CS 1.6 Rh. Opublikowano 31 Października 2025 UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2025 Jestem za okresem próbnym + aktywny + Kultura + Nie ma z nim problemów + steam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Chmieluuuuuuuuuuuu Opublikowano 1 Listopada 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2025 (edytowane) Na TAK GT+ KULTURA -/+ Ale bardziej + Aktywny + + Steam Edytowane 1 Listopada 2025 przez Chmieluuuuuuuuuuuu 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik HTH-Pigula Opublikowano 1 Listopada 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2025 JESTEM ZA OKRESEM PRÓBNYM! Dobra Morda AKTYWNY ,OBY BYLO TAK DALEJ JAKO ADMIN : ) KULTURKA JEST 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 1 Listopada 2025 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2025 Jestem na TAK:+ +GT +Wiek +aktywny +Steam +kultura 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 2 Listopada 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2025 Jestem miło zaskoczony tak pozytywnym odbiorem graczy i adminów względem twojego podania. W każdym innym przypadku byłbym na tak, ale ze względu na wcześniejsze zniknięcie bez jakiejkolwiek informacji jestem na nie. Rozumiem, że miałeś awarię sprzętu, ale mogłeś napisać chociaż na forum, co się stało. Utrzymaj aktywność i zapraszam z podaniem za jakiś czas. 6 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 2 Listopada 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2025 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi