Junior Admin Dusia Opublikowano 3 Listopada 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2025 Czy w tym sezonie jesiennym byliście już przeziębieni? Często łapią Was jakieś infekcje? 2 Odnośnik do komentarza
Premium BRINA Opublikowano 3 Listopada 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2025 Tylko skończyły się wakacje ja już leżałam z przeziębieniem 🥲🤣 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 3 Listopada 2025 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2025 W tym roku jeszcze nie ja to praktycznie nie choruje 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 3 Listopada 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2025 Nie i raczej nie powinno. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dawid.! Opublikowano 4 Listopada 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2025 Nie, wystarczy sie dobrze dezynfekować :p 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 5 Listopada 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi