Junior Admin Dusia Opublikowano 21 Lutego 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 (edytowane) Dziś zadajemy pytania @BMW E60 M5 Jeśli ktoś nie zna regulaminu proszę o zapoznanie się--> [P] Jak się znalazłeś tutaj na forum? [P] Co jest twoim zdaniem najważniejsze w życiu? [P] Co porabiasz na co dzień? [P] Jakie masz plany na przyszłość? [P] Co Cię najbardziej denerwuje? [P] Czego nie lubisz robić, ale jednak musisz? Edytowane 21 Lutego 2019 przez Dusia⚝♡ Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 21 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 [P] Masz jakieś hobby? [P] Twoja ulubiona gra? [P] Jakie typy filmów lubisz najbardziej oglądać? [P] Uprawiasz jakiś sport? [P] Skąd pomysł na nick? Odnośnik do komentarza
Użytkownik BMW E60 M5 Opublikowano 21 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 15 minut temu, Dusia⚝♡ napisał: [P] Jak się znalazłeś tutaj na forum? [P] Co jest twoim zdaniem najważniejsze w życiu? [P] Co porabiasz na co dzień? [P] Jakie masz plany na przyszłość? [P] Co Cię najbardziej denerwuje? [P] Czego nie lubisz robić, ale jednak musisz? [O] Administracja na poprzedniej sieci okazała się dosyć mało inteligentna, więc szukałem innej i tako trafiłem tutaj [O] Mieć cele i do nich dążyć [O] Pracuję, trenuję (siłownia, trochę MMA) no i staram się dużo czasu poświęcać dziewczynie [O] Miałem w planach studia, być może nadal to aktualne - czas pokaże Póki co mam dobrą pracę, jedyne co to planuję zrobić kurs trenera personalnego i gdzieś tam "z boku" się tym zajmować [O] chamstwo i niski iloraz inteligencji u ludzi a tak ogólnie to zima, nienawidzę zimy [O] Sprzątać 6 minut temu, .::FocuS::. napisał: [P] Masz jakieś hobby? [P] Twoja ulubiona gra? [P] Jakie typy filmów lubisz najbardziej oglądać? [P] Uprawiasz jakiś sport? [P] Skąd pomysł na nick? [O] Przede wszystkim motocykle, ale to już raczej część życia niż hobby oddałem się temu całkowicie. Oprócz tego lubię czasem w nogę popykać czy meczyk obejrzeć [O] Teraz mało gram, nie mam zbytnio czasu na to ale klasycznie 1.6 i GO, ostatnio też grywam w Forze Horizon 4 [O] Sensacyjne, przygodowe [O] Tak jak wyżej pisałem, siłownia i trochę MMA Kiedyś grałem w klubie w piłkę nożną, ale wypadek mnie wykluczył z dalszej gry [O] Od mojego samochodu 1 Never go faster than Your guardian angel can go Odnośnik do komentarza
Premium Nie Słyszę Na Prawe Ucho. Opublikowano 21 Lutego 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 [P] Jak masz na imię? [P] Piwo czy wódka? [P] Lubisz naleśniki z nutella? [P] Co robisz w wolnym czasie? [P] Czemu w nocy jest ciemno? [P] Czemu w dzień jest jasno? [P] Musztarda czy ketchup? Odnośnik do komentarza
Użytkownik BMW E60 M5 Opublikowano 21 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 6 minut temu, MamNick_ napisał: [P] Jak masz na imię? [P] Piwo czy wódka? [P] Lubisz naleśniki z nutella? [P] Co robisz w wolnym czasie? [P] Czemu w nocy jest ciemno? [P] Czemu w dzień jest jasno? [P] Musztarda czy ketchup? [O] Oskar [O] Wódka, piwsko jest dla meneli [O] Lubię naleśniki w każdej postaci chyba ♥ [O] Jak jestem sam to najczęściej gram w coś, albo siedzę na forum [O] A dlaczego pytasz? [O] Bo nie jest ciemno! [O] Keczupik 1 Never go faster than Your guardian angel can go Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 21 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 [P] Audi czy Bmw? [P] Piwo czy wódka? [P] Lubisz mnie jako kumpla z forum? [P] Co robisz w wolnym czasie? [P] Motocykl to jaki? [P] Dlaczego pada deszcz? [P] Zamieszkał byś ze mną pod jednym dachem xd? Odnośnik do komentarza
Użytkownik BMW E60 M5 Opublikowano 21 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 6 minut temu, Mary Jane <3 napisał: [P] Audi czy Bmw? [P] Piwo czy wódka? [P] Lubisz mnie jako kumpla z forum? [P] Co robisz w wolnym czasie? [P] Motocykl to jaki? [P] Dlaczego pada deszcz? [P] Zamieszkał byś ze mną pod jednym dachem xd? [O] Głupie pytanie Patryś, oczywiście że BMW [O] Wódka [O] Lubię :* [O] Jak jestem sam to najczęściej gram w coś, albo siedzę na forum [O] Aktualny i wymarzony w sumie to Honda CBR 1000RR Ale chciałbym jeszcze kiedyś Kawasaki H2R nówkę [O] Aniołki sikają [O] Jakbyśmy się poznali w realu trochę to myślę, że tak XDD 1 Never go faster than Your guardian angel can go Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 21 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 [P] Oddawałeś kiedyś krew? Jak tak to ile, jeśli nie to dlaczego?:D [P] Kiedy wbijasz do Zamościa? [P] Jakbym Cię przenocował to byś przyjechał? Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Wredzia. Opublikowano 22 Lutego 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 [P] Cześć [P] Lubisz mnie? [P] Czemu jak ja jestem, to Ciebie nie ma, a jak Ty jesteś to nie ma mnie? [P] Kto jest Twoją perłą Labulanu? [P] Czy Ty i Smuszino na pewno jesteście przyjaciółmi i nic więcej Was nie łączy? :Beka: [P] Jakie relacje łączą Ciebie i "Patrysia"? XD [P] Dlaczego zostałeś komisarzem bełemwu? [P] Zrobiłbyś dla mnie kolację romantyczną? XD [P] Co sądzisz o atmosferze panującej na forum? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BMW E60 M5 Opublikowano 22 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 9 godzin temu, Smuszinio napisał: [P] Oddawałeś kiedyś krew? Jak tak to ile, jeśli nie to dlaczego?:D [P] Kiedy wbijasz do Zamościa? [P] Jakbym Cię przenocował to byś przyjechał? [O] Oddawałem. Póki co tylko raz, ale myślę że to się zmieni za niedługo [O] Jak mnie zaprosisz [O] Chyba bym się bał spać z Tobą pod jednym dachem ale luz, kiedyś wpadnę jak zarobię na paliwo na tą podróż XDD 1 godzinę temu, Wredzia. napisał: [P] Cześć [P] Lubisz mnie? [P] Czemu jak ja jestem, to Ciebie nie ma, a jak Ty jesteś to nie ma mnie? [P] Kto jest Twoją perłą Labulanu? [P] Czy Ty i Smuszino na pewno jesteście przyjaciółmi i nic więcej Was nie łączy? :Beka: [P] Jakie relacje łączą Ciebie i "Patrysia"? XD [P] Dlaczego zostałeś komisarzem bełemwu? [P] Zrobiłbyś dla mnie kolację romantyczną? XD [P] Co sądzisz o atmosferze panującej na forum? [O] No hej [O] Lubię jak mnie nie bijesz i nie krzyczysz perełko [O] Nie wiem właśnie, musimy się zgadać kiedy wchodzisz to i ja będę XDDD [O] A jest taka jedna ale imienia nie będę zdradzał :* [O] Tak, tylko przyjaźń. Nie musisz być zazdrosna <3 [O] Jak powyżej, też tylko przyjaźń. Chociaż teraz mnie Patryś na fejsie dodał to wiesz, znajomość rozkwita [O] Bo BMW to moja żabcia i zawsze chciałem nią łapać takie niegrzeczne dziewczyny jak np Ty [O] Pewnie, zgadamy się :* [O] Bardzo fajna, można nieźle poświrować z niektórymi osobami. Milutko tutaj, dlatego też często tu bywam No i fajnych ludzi już poznałem poniekąd :3 2 Never go faster than Your guardian angel can go Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 5 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi