Użytkownik clvr Opublikowano 6 Listopada 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2025 Nick z CS: dsadsadsaasdasdassdadasdas Admin banujący: old Serwer: dd2 Data zdarzenia: 06.11 03:00 Steamid: STEAM_0:0:593630867 Opis sytuacji: dawno nie gralem i spadek formy Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=2768 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://megawrzuta.pl/pkilhkjh 1 2 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 6 Listopada 2025 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2025 @ old masz 24h na rozpisanie dema Odnośnik do komentarza
Moderator old Opublikowano 6 Listopada 2025 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2025 05:24/05:25 biegnie galą celownik znajduje się wyraźnie niżej niż głowa przeciwnika, a mimo to oddaje strzał, który trafia headshota. W drugiej czasówce subtelniejszy efekt "auto - corecction" 05:39:65 - celownik na model w ułamku sekundy - aimlock flick idealny 06:44:43 - stoi na midzie, przeciwnik przebiega galą i znajduje się za smoke’iem widoczność jest znikoma i w momencie, gdy przeciwnik już przebiegł poza obszar celownika, gracz oddaje strzał, który trafia headshota, mimo że model nie był już widoczny w zasięgu celownika..magic headshot Podczas oglądania demka znalazłem niewiele podejrzanych momentów..jedynie trzy akcje, jednak każda z nich jest na swój sposób niepokojąca. Najbardziej zastanawiająca i niewytłumaczalna pozostaje akcja z 05:39:65, gdzie celownik w ułamku sekundy przeskakuje na model przeciwnika, co kończy się natychmiastowym headshotem. Ten ruch jest nienaturalny i praktycznie niemożliwy do wykonania manualnie, nawet przez bardzo doświadczonego gracza. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik clvr Opublikowano 6 Listopada 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2025 Strata czasu dla UBT pierwsze 2 czasowki z dup* przy 1 killu bez sensu trzymac celownik na glowie podczas krotkiego spraya, 2 natomiast gostek dostal 1 3 czasowka - to juz totalna strata czasu zwykly adjust na glowe przeciwnika ktory zginal zanim zdazylem strzelic 4 czasowka - na viewdemo obejrzyj ta runde na poczatku to smoke zacznie fadowac i bedzie wiecej widac i sprawa wyjasniona pozdro 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 7 Listopada 2025 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2025 5:24/5:25 tutaj wszystko w modelu B- 5:39 jak dla mnie nic tu nie ma, w momencie gdy patrzył mida zaczęto do niego strzelać, przeciwnik został zabity z Romana a adjust naturalny. B- 6:44 nie wiem ilu graczy korzysta aczkolwiek ja tak robię gdy jestem na gali i patrzę dolnego - korzystam z podświetlenia nazwy gracza w lewym dolnym oknie, jak dla mnie tutaj było wystarczająco dużo czasu na oddanie strzału. Zauważ że następny oponent biegnie i nie udaje się wykonać tego samego. B- Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 7 Listopada 2025 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi