Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODBANOWANY] [ODWOŁANIE] dsadsadsaasdasdassdadasdas

clvr

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: dsadsadsaasdasdassdadasdas 
Admin banujący: old
Serwer: dd2
Data zdarzenia: 06.11 03:00
Steamid: STEAM_0:0:593630867 
Opis sytuacji: dawno nie gralem i spadek formy
Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=2768 
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://megawrzuta.pl/pkilhkjh

• Trzymaj się 1
  • Wow! 2
  • zbój z gór

05:24/05:25  biegnie galą celownik znajduje się wyraźnie niżej niż głowa przeciwnika, a mimo to oddaje strzał, który trafia headshota. W drugiej czasówce subtelniejszy efekt "auto - corecction"
05:39:65 - celownik na model w ułamku sekundy - aimlock flick idealny 
06:44:43 -  stoi na midzie, przeciwnik przebiega galą i znajduje się za smoke’iem  widoczność jest znikoma i w momencie, gdy przeciwnik już przebiegł poza obszar celownika, gracz oddaje strzał, który trafia headshota, mimo że model nie był już widoczny  w zasięgu celownika..magic headshot
Podczas oglądania demka znalazłem niewiele podejrzanych momentów..jedynie trzy akcje, jednak każda z nich jest na swój sposób niepokojąca. Najbardziej zastanawiająca i niewytłumaczalna pozostaje akcja z 05:39:65, gdzie celownik w ułamku sekundy przeskakuje na model przeciwnika, co kończy się natychmiastowym headshotem. Ten ruch jest nienaturalny i praktycznie niemożliwy do wykonania manualnie, nawet przez bardzo doświadczonego gracza.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Strata czasu dla UBT

pierwsze 2 czasowki z dup* przy 1 killu bez sensu trzymac celownik na glowie podczas krotkiego spraya, 2 natomiast gostek dostal 1

3 czasowka -  to juz totalna strata czasu zwykly adjust na glowe przeciwnika ktory zginal zanim zdazylem strzelic 

4 czasowka - na viewdemo obejrzyj ta runde na poczatku to smoke zacznie fadowac i bedzie wiecej widac i sprawa wyjasniona

pozdro

• Dislike 1
  • Opiekun UBT CS 1.6

5:24/5:25 tutaj wszystko w modelu B-

5:39 jak dla mnie nic tu nie ma, w momencie gdy patrzył mida zaczęto do niego strzelać, przeciwnik został zabity z Romana a adjust naturalny. B-

6:44 nie wiem ilu graczy korzysta aczkolwiek ja tak robię gdy jestem na gali i patrzę dolnego - korzystam z podświetlenia nazwy gracza w lewym dolnym oknie, jak dla mnie tutaj było wystarczająco dużo czasu na oddanie strzału. Zauważ że następny oponent biegnie i nie udaje się wykonać tego samego. B- 

XDD1.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]