Użytkownik skret. Opublikowano 7 Listopada 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2025 Nick z CS: |1| Admin banujący: nie wiem Serwer: dd2 Data zdarzenia: 10:20 Steamid: STEAM_0:1:610478870 Opis sytuacji:nie wiem czy to w ogole ban, w bansie nic nie ma, wszedlem na txt wiec dostalem kicka, wszedłem kolejny raz na serwer, jestem na nim z 5 sekund i dostaje kicka z powodem "txt", i tak w kolko. ogolnie jest tez to komunikat ze moze zostalem zbanowany lecz w bansie nic nawet nie ma. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php): - Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): - ostatni ban z bansa. Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 7 Listopada 2025 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2025 Spróbuj zresetować router, bana w bansie nie ma więc nie ma zbyt od czego się odwoływać. Przenoszę temat do spraw serwera, daj znać czy udało się rozwiązać problem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik skret. Opublikowano 7 Listopada 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2025 W dniu 7.11.2025 o 12:34, h0w napisał(a): Spróbuj zresetować router, bana w bansie nie ma więc nie ma zbyt od czego się odwoływać. Przenoszę temat do spraw serwera, daj znać czy udało się rozwiązać problem. wszystko git, do zamkniecia. dzieki Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 7 Listopada 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi