Użytkownik tatusagatki Opublikowano 10 Listopada 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2025 Opis błędu: Chyba zapomniałem hasła? nie wpisuje kilkukrotnie hasło które podałem przy kupnie skocza na 20 dni i ciągle błąd. Kupiłem przez BLIK na stronie. Do cofingu wrzuciłem też - setinfo_pw "haslo które podałem" - zmieniłem plik na tylko do odczytu i dalej to samo, czyli nieprawidłowe hasło. Miejsce występowania: only DD2 Screen/nagranie: według opisu. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 10 Listopada 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2025 Napisz PW do @ Anox i podaj tam email/steam zależnie jak do sklepiku się logowałeś, na pewno ci pomoże. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tatusagatki Opublikowano 11 Listopada 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2025 usun wszytkie komendy z configu ktore zaczynaja sie na setinfo po tym wlacz gre i wejdz na serwer ---->wyjdz z niego---->wylacz gre------->wlacz ja na nowo i wpisz setinfo _pw "hasło" dopiero to pomogło. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 11 Listopada 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi