Użytkownik Alduin Opublikowano 21 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 (edytowane) Cześć, mam problem z cs'em, więc tak mam cs 1.6 na steamie, nie mogę zbindować klawiszy ani przez konsolę ani przez Config.cfg, a przy każdym uruchomieniu gry odpala mi się jakiś gówniany za graniczny serwer... tak samo jest gdy w opcjach próbuję zmienić Hothkeys'y w opcjach, po wciśnięciu "apply" również łączy z jakimś serwerem (chyba nawet tym samy). Czy wie ktoś może jak to naprawiać żeby działało normalnie? bo jakoś nie chcę grać na piracie. PS: Spójność plików nie pomaga. Edytowane 21 Lutego 2019 przez Alduin Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 21 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 mam to samo jezeli gram bez steam dzialaja mi bindy jak przez steam tez nie więc się podpinam Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 21 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Podeślij mi config przez prywatna wiadomość,sądze,że tam jest jakiś haczyk Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ARCHON SZTANGA Opublikowano 21 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 spróbuj pobrać czyjegoś configa albo domyślnego z neta, jeśli nie pomoże to w opcjach tam gdzie masz klawisze ustaw na domyślne zrestartuj cs i zobacz czy dalej Cie wywali na ten zaagraniczny serw Odnośnik do komentarza
Użytkownik Alduin Opublikowano 21 Lutego 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 niestety nic to nie dało Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 21 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Odinstaluj całkowicie cs i ściągnij od nowa. Też kiedyś tak mialem jak grałem na Arabskim serwerze. Ps: Po ściągnięciu Cs ustaw sobie cfg a następnie weź go tylko do odczytu Odnośnik do komentarza
Użytkownik Alduin Opublikowano 21 Lutego 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Tak zrobię Odnośnik do komentarza
Użytkownik Alduin Opublikowano 21 Lutego 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Nie reinstalacja też nie rozwiązała problemu :C Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ARCHON SZTANGA Opublikowano 22 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Ja tu widze jedyna droge - Format kompa XD Odnośnik do komentarza
Użytkownik Alduin Opublikowano 22 Lutego 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 jeszcze spróbuję usunąć steam'a i wyszstke foldery z nim związane oraz wyczyścić rejestr w regedit może to coś pomoże Odnośnik do komentarza
Użytkownik Alduin Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Zreinstalowałem CAŁEGO Steama, usunąłem wszystkie gry foldery cs'a jak i samego cs'a wyczyściełem rejestr w Regedit i jest dobrze problem rozwiązany Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 24 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 2 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi