Gość Opublikowano 14 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2025 (edytowane) Nick: Szatan_aniusia Imię: Ania Wiek: 24 lata SteamID: STEAM_0:0:781761353 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie, kiedyś na innym serwerze coś było. Doświadczenie z amx[1-10]: 5 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Szatan_aniusia/54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Jakoś działa. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Jestem osobą, która wróciła ostatnio, do gry po nocach, wtedy dzieje się bardzo dużo, chciałabym jakoś pomóc , w utrzymaniu serwera w nocy. Kontakt: Steam Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak Edytowane 15 Listopada 2025 przez Szatan_aniusia Odnośnik do komentarza
Moderator old Opublikowano 14 Listopada 2025 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2025 Jesteś osobą aktywną w godzinach nocnych, kiedy obecność administracji jest najbardziej potrzebna. Widać, że zależy ci na utrzymaniu porządku na serwerze, a twoje podejście i chęci są zdecydowanie na plus. Doświadczenie z AMX, nawet jeśli średnie, jest wystarczające na start, a reszty z pewnością szybko się nauczysz. Dodatkowo posiadasz sprawny mikrofon i znasz wymagania na administratora. Uważam, że warto dać ci szansę i jestem zdecydowanie za przyjęciem. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik I Love You Marry Jane Opublikowano 15 Listopada 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2025 Jestem zdecydowanie na tak, aktywna przede wszystkim nocą, kultura na wysokim poziomie, nic tylko brać i życzę powodzenia w razie wu!! 2 Odnośnik do komentarza
Lotencjusz Opublikowano 15 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2025 (edytowane) Ja jestem na NIE Prywatnie nic do Ciebie nie mam, ale jest kilka podstawowych filarów, które Admin powinien reprezentować i u Ciebie po prostu ich brakuje. Jako osoba do pogadania prywatnie OK, ale na stanowisku admina niestety Cię nie widzę 😕 Nie te GT i do tego z innej sieci xD, uważam również, że masz małe doświadczenie jeżeli chodzi o tych "cziterów" co napisałas w podaniu i pluginy wgrane na serwerze wyłapią w zupełności graczy, których byś mogła wskazać. Edytowane 15 Listopada 2025 przez Lotencjusz 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 15 Listopada 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2025 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2Zapraszam do wypowiedzi. 1 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 herka Opublikowano 15 Listopada 2025 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2025 +wiek +Steam +/- amx ale można się go nauczyć +GT Admin nocny by się przydał Można dać szansę Powodzonka 🫡 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Chmieluuuuuuuuuuuu Opublikowano 15 Listopada 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2025 +wiek +steam +gt + nocna zawodniczka NA TAK 1 Odnośnik do komentarza
UBT CS 1.6 Rh. Opublikowano 15 Listopada 2025 UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2025 Jestem za okresem próbnym. + wiek + steam + gt + kultura 1 Odnośnik do komentarza
Moderator T Mis Bim Opublikowano 15 Listopada 2025 Moderator T Moderator T Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2025 Również j3stem na Tak +GT +wiek +/- amx ale można sie nauczyć +wiek +kultura +Steam Powodzonka 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 16 Listopada 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2025 Potrzebujemy adminów którzy grają nocami. Okres próbny 3 tyg. Zgłoś się do mnie steam i odbierz rangę w odpowiednim dziale. 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 16 Listopada 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2025 3 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi