Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[MODERATOR] - old

old

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator
Moderator

Imię: Marcin
Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Pracuję w biurze, wiec mam stały dostęp do komputera, dzięki czemu mogę monitorować forum wieczorami i w nocy.
Co chciałbym zmienić: Forum funkcjonuje bardzo dobrze, dlatego moim celem jest przede wszystkim wspieranie administracji, utrzymanie porządku oraz dbanie o przyjazną i pozytywną atmosferę w społeczności.
W czym mogę pomóc: Reagowanie na zgłoszenia, utrzymanie porządku, wspieranie użytkowników w razie problemów oraz dbanie o płynne funkcjonowanie forum.
Dlaczego ja: Jestem osobą odpowiedzialną z wysoką kulturą osobistą. Podejmuję decyzje obiektywnie, kierując się rozsądkiem, a nie emocjami. Zależy mi, by forum tętniło życiem i pozytywną energią.
Staż na forum: 7 lat (z przerwami)
Doświadczenie jako Moderator: Tak, pełniłem wcześniej tę funkcję.

• Lubię to! 4
  • Super 3
  • Tak sobie 1
  • Premium
Premium

Na Tak!

+wiek

+aktywny

+Obiektywny

+Znany

+Staż 

• Dzięki 1
  • Użytkownik

Marcin to odpowiedni człowiek na odpowiednie stanowisko, pełne poparcie od Rysia

+ wiek

+ doświadczenie

+ aktywny

+ staż

#Sikalafą25

• Dzięki 1
  • Moderator T
Moderator T

Jestem na TAK:

+wiek

+staż

+Znany

+Aktywny

• Dzięki 1
  • Zasłużony

Widziałem Twoje wypowiedzi czy to w skargach czy innych tematach i stwierdzam, że jesteś bardzo ogarnięta i dojrzałą osobą. Z tego co zauważyłem jesteś znany w kąciku serwerowym/adminowskim, jednak na forum w mojej opinii niezbyt. Głównie chodzi mi o wątek chatboxowy. Na forum zbytnio się nie dzieje w tematach, największy bałagan się dzieje/dział na chatboxie, a niestety Twoja aktywność tam jest znikoma, niewiadomo czy będziesz bardziej aktywny czy po prostu będziesz i tyle. W mojej opinii przydałaby się bardziej osoba, która uczestniczy również na chatboxie i się pokazuje/reaguje itp. Na ten moment jestem na nie, ale tylko i wyłącznie ze względu na aktywność na chatboxiez także jest to do poprawy :D

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Ha ha 1
  • Tak sobie 1
  • xD 1

@ old jeżeli spędzał byś na forum więcej czasu niż aktualnie, z miłą chęcią aprobował bym Cię na stanowisko. Na sieci jesteś jednak zbyt rzadko, gdzie staż ma pośrednie znaczenie. Niestety nie mogę tutaj być za Twoją kandydaturą, ale jeżeli poprawisz swoje "życie" na sieci masz mój miecz. ;)

• Dzięki 1
  • Ha ha 1
  • xD 1
  • Użytkownik

@ D3M0N mysle, ze skoro szukacie moderatora do chatboxa to powinna zostac stworzona specjalna ranga do tego i od tej rangi bys ty zaczal, poniewaz twoja aktywnosc jest rowniez tam zerowa.

co do podania jestem na tak

+staż

+doświadczenie

+wiek

Edytowane przez vanisz
  • Dzięki 1
  • Ha ha 1
  • Wow! 2
  • xD 1

naura

vanish.jpg.142a29ac8ccb1fc7bb7e6fecaddb697e.jpg.843fb23fd9e13bfa672d70ea6d7130c1.jpg

+Jesteś znaną osobą wśród graczy.

+Posiadasz duże doświadczenie.

+Wiek też robi duża robotę.

+Jesteś osobą chętną do pomocy co też jest na plus.

Pomimo tego że nie udzielasz się w chatboxie , patrząc co tam piszą , nie zmieni faktu że możesz czytać i kontrolować.

Nie trzeba się udzielać żeby mieć nad tym kontrolę. 

Jestem na Tak!!!! Powodzenia

• Junior Admin
Junior Admin

Jako admin wywiązujesz się ze swoich obowiązków bardzo dobrze. Jesteś ogarniętym gościem, który posiada wysoką kulturę osobistą. Nowi admini, jak i gracze na serwerze również mogą liczyć na Twoją pomoc. Dodatkowym plusem jest to, że już wcześniej pełniłeś rolę moderatora.

Ja jestem na tak. Powodzenia! ;) 

• Dzięki 1

Moje zdanie pewnie i tak niewiele wniesie, ale jestem na Tak.:
+ Wiek,
+ Staż na forum
+ pomocny i pracowity,
+ Mądre i rozsądne wypowiedzi pod skargami/odwołaniami, a przy tym, w tych rozległych wypowiedziach, nie widać błędów logicznych, komunikacyjnych składniowych, interpunkcyjnych czy ortograficznych,
+ duża i dobrej jakości aktywność na forum i serwerze +  potrafi łączyć obie aktywności i jak ktoś zgłosi na czatboxie, że ktoś narusza regulamin, będzie starał się pomóc i zainterweniować - zdarzyło mi się tak z nim kilka razy.
+ tak jak pisał w podaniu: "Jestem osobą odpowiedzialną z wysoką kulturą osobistą. Podejmuję decyzje obiektywnie, kierując się rozsądkiem, a nie emocjami." - zgadzam się z tym.
+ Kolejna sprawa, tu trochę kontra do tego co pisał Demon, że nie uczestniczy w życiu czatboxa i moim zdaniem słusznie. Bywa, że rozmowy na czatboxie, to jakaś drama, kłótnie albo poziom rozmowy jest poniżej dna - niestety sam pewnie sprowadzam je do tego poziomu :D ale moim zdaniem mądrze, że Old nie wypowiada się bez potrzeby, nie nabija wpisów na siłę, a przy tym nie wpada w pułapkę prowokacji czy jakiejś zbędnej inby. Wiem jednak, że czyta czatbox i interweniuje w sprawach serwera gdy akurat ma do tego możliwość. Co do tego, że nie rozdziela dwóch świń walczących w błocie - kłótnia na czatboxie, tu też trzeba przyznać, że jeszcze by mu się oberwało, dobre intencje by były może zle odebrane, a że nie ma moda i nie może uciszyć i ukarać winowajców, to zwracanie niektórym uwagi, byłoby jedynie karmieniem trolla, więc rozumiem dlaczego nie wdaje się w rozmowy bez potrzeby.

• Dzięki 1
  • Użytkownik

Lepiej nie

Non stop będzie gadanie o tym jak trzeba się zachowywać i co wypada "dorosłym"

Więc albo będzie cenzura albo będzie musiał na to wszystko patrzeć i cierpieć - i tak źle i tak niedobrze.

• Lubię to! 2
  • Tak sobie 1
  • Dislike 1
  • Użytkownik

Jak najbardziej za! 

+Dojrzały

+doświadczenie 

+chęci 

+wywiązywanie sie ze swoich obecnych obowiazkow

+podanie krótkie ale treściwe 

• Dzięki 1
  • Dislike 1
  • Junior Admin
Junior Admin

Twoja kandydatura na owe stanowisko bardzo do nas przemawia za przyjęciem Cię, lecz na ten moment nie miałbyś zbytnio możliwości wykazania się, bo po prostu nie ma za wiele pracy na forum. 

Niestety nie dopilnowaliśmy, aby zamknąć rekrutacji na moderatora, więc jeżeli będziemy potrzebowali pomocy to z miłą chęcią przyjmiemy Cię w naszych szeregach. 

• Lubię to! 1
  • Super 2
  • Dzięki 1
  • WTF 1
  • xD 3

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]