Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PRZYJĘTA] [SKARGA] ONLY DD2 - Feganii

h0w

Rekomendowane odpowiedzi

• Opiekun UBT CS 1.6

1. Twój Nick: @ h0w
2. Nick oskarżonego: @ Feganii
3. Czas zdarzenia: od dnia 23.10.2025r do dnia 24.11.2025r
4. IP/SID oskarżonego: STEAM_0:0:583438593
5. Powód skargi: niewywiązywanie się z obowiązków admina/lekceważenie graczy
6. Opis sytuacji: Podanie złożone dnia 23.10.2025 r. zaowocowało jedynie jednym banem nadanym przez administratora od czasu jego przyjęcia !! Kpina. Deklaracje zawarte w podaniu – dotyczące chęci podniesienia jakości serwera – okazały się w praktyce niezgodne z rzeczywistością. W czasie obecności administratora na serwerze dochodzi do wielu naruszeń zasad, na które nie reaguje on z własnej inicjatywy. Dopiero po zwróceniu mu uwagi nakazuje składanie skarg, co jest dla mnie śmieszne i stanowi przerzucenie odpowiedzialności na graczy zamiast podejmowania działań zgodnych z obowiązkami administratora. Okres próbny trwał 3 tygodnie. W mojej ocenie administrator nie sprawdził się na żadnym etapie. Jego rola sprowadza się jedynie do posiadania rangi i slota, co – w mojej opinii – jest całkowicie zbędne, jeśli nie idzie za tym faktyczna aktywność i reakcja na to, co dzieje się na serwerze. Wielokrotnie zwracano mu uwagę na brak reakcji wobec powtarzających się przewinień graczy, takich jak: obrażanie innych, niewykonywanie celów mapy, kampienie na respie oraz inne zachowania naruszające regulamin. Liczba godzin przegranych przez admina Feganii na serwerze nie przekłada się w żadnym stopniu na jakość wykonywanych obowiązków administracyjnych.

Ps. @ Feganii wpisanie "status" w konsolę nie boli, wtedy wiesz z kim piszesz a mówienie tekstów w stylu "Jak Ci nie pasuje idź pisz skargę" albo po zwróceniu uwagi że gość wyzywa a Ty nie reagujesz mówienie "boli cię to?"  XD trochę kiepskie biorąc pod uwagę ile razy zwracałem Ci uwagę na to, abyś reagował na zgłoszenia. 

7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): screeny wysyłane do @ Mr.Alban , hltv serwera z dnia 18.11.2025r z godz. 11:21-11:40, hltv serwera z dnia 24.11.2025r z godz. 13:20-13:40 ponadto

edit:

@ Feganii jakie masz inne sposoby na cheaterów, graczy na aktywnym banie czy tych co wyzywają oprócz niereagowania przez Ciebie? Bo może się czegoś nauczę ;)

podanie.png

bans.png

gt.png

• Lubię to! 7

XDD1.png

• Użytkownik

@ h0w powiedz mi czy tobie sprawia radość dawania bana? 
jeśli chodzi o reagowanie nie w każdej chwili wszystko słyszę i widzę wiem ze musze zawsze być zwarty i gotowy ale każdemu zdarza się czegoś nie zobaczyć albo usłyszeć, wracając do jednego bana po co mam walić bany na prawo i lewo jak tobie się to podoba to proszę bardzo nie moja sprawa, sprawę można rozwiązać na kilka sposobów.

• xD 1
  • Opiekun UBT CS 1.6
W dniu 24.11.2025 o 22:33, Feganii napisał(a):

jeśli chodzi o reagowanie nie w każdej chwili wszystko słyszę i widzę wiem ze musze zawsze być zwarty i gotowy ale każdemu zdarza się czegoś nie zobaczyć albo usłyszeć,

Ty nigdy na nic nie reagujesz ;) twierdzisz że nie wszystko słyszysz, jednakże po demkach z hltv idzie wywnioskować że przychodzisz na serwer się dobrze pobawić i nic więcej. Kiedy siedzisz na serwerze i jest meksyk (z każdej strony wyzwiska) Ty jako „admin” urządzasz sobie podśmiechujki a takiego administratora nam nie potrzeba. Jeśli potrzebujesz free slota, wejdź na stronę sklepu strefy i go sobie zakup. Tyle ode mnie

• Lubię to! 1

XDD1.png

• Użytkownik

Typie Znajdź w swoim życiu Boga xD
Robię to po swojemu a ty jesteś sztywny jakiś jak się pośmiać nie lubisz  : D
@ h0w Z mojej strony to wszystko, bo to jest bezsensowne 
Pozdrawiam : D

• xD 2
  • zbój z gór

Jako admin, który popierał twoją kandydaturę i deklarował chęć pomocy, muszę odnieść się w tej skardze, a także świadek z dzisiaj. Administrator powinien samodzielnie monitorować sytuację i reagować na bieżąco, a nie czekać, aż gracze będą go informować lub ponaglać. Z mojego punktu widzenia również nie spełniłeś podstawowych obowiązków wynikających z rangi. Popieram skargę i uważam, że okres próbny nie został wykorzystany. Cały czas deklarowałem swoją pomoc na serwerze, a mimo to nie kwapiłeś się do korzystania z niej. Twoje wypowiedzi w mojej opinii są kompletnie niepoważne i tylko potwierdzają to, o czym jest ta skarga. Zamiast merytorycznej odpowiedzi na zarzuty, pojawiają się teksty typu: „Znajdź w swoim życiu Boga xD” To nie jest zachowanie godne osoby mającej rangę adminia, który powinien wykazać się, choć odrobiną profesjonalizmu. Skarga nie została napisana „dla żartu”, tylko dlatego, że jako admin nie wywiązywałeś się ze swoich obowiązków, a taka reakcja tylko jeszcze bardziej to podkreśla. Stwierdzenie „to bezsensowne” i zakończenie tematu uśmieszkami jest po prostu niepoważne i pokazuje brak odpowiedzialności za pełnioną funkcję.Z mojej strony tyle. Nie odbieraj tego jako atak w twoją osobę, gdyż prywatnie cię lubię, ale patrząc racjonalnie i obiektywnie tak to wygląda. Nie można bać się używać amxmodmenu mój drogi przyjacielu. :-(

• Lubię to! 3
  • Junior Admin
Junior Admin

To nie jest pierwszy raz, kiedy nie reagujesz na zgłoszenia ani na sytuacje wymagające interwencji. Byłem zdziwiony, gdy po trzech tygodniach adminowania nie widziałem ani jednego bana w bansie. Twoje tłumaczenie, że byli inni admini lub że nie było potrzeby interweniować, bo „wszystko było w porządku”, okazało się  jak widać kłamstwem.

Napisałem Ci, że masz do mnie pisać w razie gdybyś czegoś nie wiedział albo miał jakiś problem, ale nie otrzymałem żadnej wiadomości. Danie komuś bana za brak kultury nie jest skomplikowaną sprawą, a zamiast przyjąć na klatę skargę, która jest słuszna i poparta dowodami, piszesz jakieś pierdoły. Admin to nie jest wolny slot, kolego.

Przykro mi, ale okres próbny niezdany.

• Lubię to! 3
  • Junior Admin
Junior Admin

skarga przyjeta.gif

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]