Użytkownik BABKA KIEPSKA Opublikowano 24 Listopada 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2025 (edytowane) 1. Twój Nick: BABKA KIEPSKA 2. Nick oskarżonego: PROSTO. MISTRZ 3. Czas zdarzenia: 24.11.2025 - 17:48:51 4. IP/SID oskarżonego: STEAM_0:1:60297899 5. Powód skargi: Ban na 1 dzień nie podając żadnego powodu, po czasie powodem było "rc" którego jak widać na demku nie było:). Jeśli administracja po takich incydentach ma zostać bezkarna to żle swiadczy o tym serwerze:) 6. Opis sytuacji: Wbijam na serwer i w trakcie mojej drugiej rundy, dostaje bana na 1dzień nie dostając zadnego powodu, co mnie bardzo zaskakuje tak jak innych graczy co widać na załączonym demku :>> 7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): megawrzuta.pl/wf33x525 EDIT: Koledze chyba znudzilo sie adminowanie na tym serwerze, po poprzednim banie po którym dostałem ub, pan "admin" ponownie mnie banuje dokladnie tak samo https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=3033 Edytowane 24 Listopada 2025 przez Mvk1337 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 24 Listopada 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2025 @ PROSTO. MISTRZ Wypowiedz się Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 PROSTO. MISTRZ Opublikowano 24 Listopada 2025 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2025 5- powod bana niestety sie ucial "30 razy rc i dlatego wyszlo " "" " Jeśli administracja po takich incydentach ma zostać bezkarna to żle swiadczy o tym serwerze:) wiec napisalem ci w nocy ze za te rc dostaniesz bana DLUZSZEGO W DZIEN wszystko jest na DEMKACH + gracz nie wyrazil skruchy pt 5 rzekl wtedy w dyspucie slowami "wiem dlatego tak robie " +oczywiscie sam nawet niesz kolego ile najebales tych rc czy nieswiadomie lamales regulamin raz , za razem , i gdy gracze o godzine 7+ +rewka mowil zebym cie zbanowal "to powiedzialem nie teraz za malo ludzi jest dostanie 1 dzien " " [07:22] Rewka: regulamin jest na pol godziny, ale mozesz walic mu 24h i wyjebane ja jestem na potwierdzenie" 6- tu masz absolutna racje Odnośnik do komentarza
Użytkownik BABKA KIEPSKA Opublikowano 24 Listopada 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2025 Dałeś mi bana po którym momentalnie dostałem ub. Co zrobiłeś odrazu po moim wejsciu powrotnym?. Dałeś mi bana dosłownie za to samo XD. Ty nawet nie powinieneś móc sie z tego usprawiedliwiać, odrazu powinien zostać odebrany ci admin bo działasz na krzywde serwera.. Daj mi jakieś screeny to sie odniosę do słów których napisalem i ich kontekstu bo nie przypominam sobie zebym cos takiego pisał :), w dodatku powołujesz sie na słowa bez pokrycia jakiegoś gościa który nie ma zadnych funkcji na tym serwerze.. XD Z tego co widziałem to nie jest juz pierwsza skarga na tego "świetnego" admina i jestem pewny ze nie będzie to ostatnia o ile nie zostanie mu zabrana funkcja admina.. Jestem tutaj od 2k18 i przysięgam ze takiego nieprofesjonalego admina jeszcze tutaj nie spotkałem xd Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 PROSTO. MISTRZ Opublikowano 24 Listopada 2025 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2025 PROFESJONALNIE TO LAMIESZ REGULAMIN + PRZEINACZASZ PRAWDE , ALE NIESTETY NA TWOJ PECH WSZYSTKIE DOWODY SA NA DEMKACH 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BABKA KIEPSKA Opublikowano 24 Listopada 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2025 On 11/24/2025 at 9:21 PM, PROSTO. MISTRZ said: PROFESJONALNIE TO LAMIESZ REGULAMIN + PRZEINACZASZ PRAWDE , ALE NIESTETY NA TWOJ PECH WSZYSTKIE DOWODY SA NA DEMKACH Jeśli łamie regulamin, to zbanuj mnie w momencie w którym ten regulamin złamałem, a nie banujesz mnie kilkanaście godzin po tym "incydencie" w dodatku na 1 dzień bo gracz "rewka" ci napisał "mozesz walic mu 24h i wyjebane" XD... Całkiem zabawne jest też to ze Pan gracz "Rewka" który nie ma żadnych funkcji na serwerze dyktuje ci na ile mozesz kogoś zbanować XD.. a ty "kompetentny" pan admin sie go słuchasz XD z mojej strony to wszystko, czekam na rozwój sytuacji Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 24 Listopada 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2025 Pierwsza sprawa: to ban powinien być nadany w danej sytuacji a nie kilka h po fakcie. Druga sprawa: dlaczego ban na 1 dzień? Został mu zmniejszony do 30 min, wchodzi na serwer i znowu go banujesz. @ PROSTO. MISTRZ banuj w danej sytuacji i zgodnie z taryfikatorem. Skargę przyjmuję a admin dostaje +1 do tabeli ostrzeżeń. @ h0w Odwołanie można zamknąc, ub dla gracza. 3 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 24 Listopada 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2025 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi