Użytkownik Rafka15 Opublikowano 5 Grudnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2025 Nick podejrzanego: old Serwer: 54.38.58.82:27015 dd2 SteamID/IP: Data i godzina: 05.12.2025 +/- 12:45 Dowody (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Podejrzane momenty, rozpiska: Najgorszy admin, dał mi bana bo pisał że resp 1.30 ( nie do mnie tylko ogolnie) ja zwrocilem uwage że jest hipokryta bo runde wczesniej jak byla paka to celów nie robil bez ostrzezen ban i jeszcze napisal "notoryczne prowokowanie" gdzie tam zadnej prowokacji nie bylo xd nie mowiac juz o jego pomówieniach to typ ma cos z glówką bo jako admin nawet nie potrafi odpowiedziec mi na proste pytania i wgl zero z jego strony jakiejkolwiek pomocy ale zeby dac bana to jest pierwszy xd pare ludzi juz przez niego odeszlo z tego serwa a on dalej robi co chce. Prosze administracje o dokładne przyjrzenie sie jego osobie, dziekuje 2 9 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 5 Grudnia 2025 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2025 Serio nie odróżniasz skargi na admina od zgłoszenia gracza? … 2 2 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 5 Grudnia 2025 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2025 2 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi