Użytkownik Pudzianoski Opublikowano 7 Grudnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2025 Nick: Pudzianoski Imię: Hubert Wiek: 23 SteamID: STEAM_0:1:172403465 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie. Doświadczenie z amx[1-10]: Szczere 5/10, ponieważ kilka lat tego nie używałem i trochę pozapominałem, ale będąc już kiedyś adminem, mam jakieś tam doświadczenie. Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Pudzianoski/54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Dosyć często jestem na serwerze. Do złożenia podania skłoniło mnie to, że bywałem świadkiem sytuacji rażącego braku kultury u graczy, a akuratnie nie był obecny admin, który mógłby temu zaradzić. Poza tym, mam doświadczenie, kilka lat temu byłem adminem na tej sieci serwerów. (potem miałem przerwę na CS:GO i CS2, a teraz wróciłem sobie do starszej wersji) Kontakt: Steam/DC Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Zapoznałem się, jedyne co to nie posiadam jeszcze 10h przegranych na serwerze. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkownik dmb Opublikowano 7 Grudnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2025 wystarczy spojrzeć na gt xd. jestem na nie, zerowa aktywność na serwerze. Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 7 Grudnia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2025 MR.ALBAN, 7 Grudnia 2025 Nie spełniasz wymagań. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi