Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONA] [SKARGA] ONLY DD2 - utki klutki

de9

Rekomendowane odpowiedzi

• de

1. Twój Nick: _de9
2. Nick oskarżonego: utki klutki
3. Czas zdarzenia: Dziś 12.12.2025 około 10:35
4. IP/SID oskarżonego:-
5. Powód skargi:  Nie stosowanie się do regulaminu administratorów, brak obiektywizmu 
6. Opis sytuacji: Gram sobie jak zazwyczaj, po pracy, przed praca- kolejna mapa, nic szczególnego się nie dzieje, do momentu, aż widzę na czacie słowo "kurwy" rzucane pod innych graczy, tak ogólnikowo bez wskazania konkretnej osoby (chodź sprawcą, tych słów nie chcący był Jajor) i nagle ban na 3h za brak kultury. Sprawdziłem sobie HLTV, chłop nie napisał złego słowa przez cały czas jak grał, nie powiedział nic...nawet jak ginął tylko wychylając się za rogu, sam go zabiłem dwa razy jak chciał wejść midem, ogólnie spokojnie sobie grał, aż pewnie chciał dać upust emocją i dosłownie napisał "kurwy lepiej skanują niz PROOOO GRACze, najlepsi na świecie " po czym dostał bana na 3h za kulturę. Odbieram to jako brak obiektywizmu, bo na tym samym HLVT można usłyszeć jak inni używają słów nie kulturalnych ( tak wiem jest @U ale bądźmy poważni) nawet w regulaminie jest napisane, że można "przeklinać", oraz, nie raz słychać dużo gorsze rzeczy podczas gry i albo nikt nie reaguje, ale jest ostrzeżenie. Tutaj drugi zarzut, to właśnie, nie stosowanie się do regulaminu administratorów w którym pisze, że obrażanie innych graczy Upomnienie/ban od 5 do 24h. Jeśli dobrze to rozumiem to powinno być najpierw, jakieś upomnienie, ostrzeżenie, później ban na nie wiem 5-30 minut, ktoś dalej buczy, to ok więcej- ale od razu na 3 godziny ? Prosił bym o wyjaśnienie powodu tak długiego bana, oraz tego, czym admin dd2 @ utki klutki kierował się nakładając go, kiedy przekleństwa lecą dość często. Nie chętnie wspomnę, że jak ktoś w/w adminowi przytoczył regulamin to stwierdziła, że przeczytała, ale pobieżnie 

Tutaj mała dygresja z mojej strony: Sam święty nie jestem, wiem jak działa świat, nie bronił bym gracza 123 gdybym sam jak zaczynałem grać na tym serwerze nie doświadczył, czegoś podobnego, oraz mam wraże, że admin @ utki klutki jak trochę jej nie było a wróciła to kolokwialnie mówiąc "wyżej sra, niż dupę ma"
7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): Screeny słów w załączniku, oraz link do hltv http://762494.node26.pukawka.pl/hltv-2512121016-de_dust2-1765530960-1765532160.zip dokładnie na HLTV 18:30 minuta, jak by coś było nie tak z linkiem do pobrania. HLTV z godziny 10:16, sytuacja na demku 18:30, dolny trup jak ginie, po czym padają dane słowa

20251212110718_1.jpg

• Trzymaj się 1
  • Ha ha 1
  • WTF 1
  • Tak sobie 1
  • xD 1
  • Admin CS 1.6 ONLY DD2

Skoro skarga dotyczy mnie to napiszę na swoją obronę, że widziałam demko i nie słychać na nim  aby ktoś kogoś obrażał a przeklinanie na serwerze nie jest zabronione. Można przeklinać,ale z umiarem 

9:53 słychać tylko jak powiedział 3x cholera nikogo tym nie obraził 

12:54 Gracz jajor powiedział do kogoś "ku**a do paki. Moim zdaniem to nie było obrażenie kogoś

Gracz 123 miał już bany za kulturę 

Widziałam jak gracz 123 napisał na serwerze na czacie "ku**wy lepiej skanują niż pro gracze". Miałam nie reagować w takiej sytuacji i olać gracza,który tak napisał.? A później były by skargi, że admini "wcale" nie reagują co się dzieje na serwerze"bo wolą grać niż obserwować czat lub ludzi" Nie jesteśmy robotami żebyśmy byli na wasze każde skinienie palca. Bądźmy dorośli. Tyle ode mnie. 

IMG_20251213_142244.jpg

Edytowane przez utki klutki
  • Lubię to! 1

file_00000000677071f48e2a77231f2bfa57.png

• Junior Admin
Junior Admin

skarga odrzucona.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]